הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סיפורים משוכתבים קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ סיפורים משוכתבים הוראה למידה ועזרים סיפורים משוכתבים פורסם ע"י אלישבע הוראה רכזות וחינוך on 03/12/2023 ב5:57 pm אולי העלו פה פעם אבל אני לא יודעת איך מחפשים חומרים בדיונים גם את זה אשמח ללמוד. מחפשת סיפורים ללא ניקוד באורכים קצרים לבנות בכיתה ד עם עוקץ/ מסר תואם רמה. עזר לך? 👍 אלישבע הגיבה לפני 11 חודשים, 2 שבועות 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות רחלי ש כללי חברה 03/12/2023 ב10:35 pm ביקור בתוך סיפור כל סיפור מגיע גם בגרסה מנוקדת וגם ללא ניקוד נראה לי שהחלק הראשון עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 11/12/2023 ב12:50 pm תודה אני מחפשת סיפורים לגילאים גדולים יותר- ביקור בתוך סיפור אומנם יש לו את העוקץ אבל השפה מתאימה לגיל ב,ג אני מחפשת סיפור -לא מנוקד (או שאוריד ניקוד לבד) עם מילים בשפה תואמת גיל כ10 והעיקר לא ארוך, עם תוכן נחמד, מסר … עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 12/12/2023 ב7:36 pm תחפשי בראמה זה אתר עם כל המייצבים מומלץ מאוד! עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 13/12/2023 ב8:01 am בס״ד תפני אליי באישי, ואתן לך פרטים על ערכת ״לצחוק כל הדרך להבנה״. להבנת העוקץ דרך קטעי הומור ועוד 4 דרכים חווייתיות לפיתוח שפה, חשיבה יצירתית וגמישות מחשבתית. מיועדת לגילאי 10 ומעלה, טקסטים קצרים שהפואנטה כבר בפנים. 054-8424783 עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 13/12/2023 ב1:32 pm הבעיה של בראמה זה האורך אבל אולי אמצא שם גם חלקים של מבחנים תודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו