הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סיפור חברתי עזיבת מורה. קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ סיפור חברתי עזיבת מורה. הוראה למידה ועזרים סיפור חברתי עזיבת מורה. פורסם ע"י מיכל הוראה רכזות וחינוך on 11/07/2024 ב4:16 pm אשמח לסיפור חברתי על מורה שעוזבת, תודה💚 עזר לך? 👍 מיכל הגיבה לפני 4 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 6 תגובות 6 תגובות מלי הפקות אולפן | כתיבה ותוכן | קריינות אולפן סאונד ונגינה חברה 11/07/2024 ב7:20 pm יכולה לכתוב לך במדויק לצורך שלך, בתשלום:) עזר לך? 👍 מיכל הוראה רכזות וחינוך חברה 12/07/2024 ב12:01 pm את מתעסקת עם ילדים על הרצף? עזר לך? 👍 יהודית הוראה רכזות וחינוך חברה 12/07/2024 ב1:04 pm מורה שמסיימת שנה , כאילו סיפור חברתי על סוף שנה? או על מישהי שעוזבת את העבודה בכלל? לאיזה רמה? יש לי כמה דברים שיכולים להיות בסיס טוב, תמקדי ואשמח לעזור… את יכולה לכתוב לי גם בפרטי עזר לך? 👍 מיכל הוראה רכזות וחינוך חברה 14/07/2024 ב12:13 am מורה שעוזבת עבודה, תודה! עזר לך? 👍 יהודית הוראה רכזות וחינוך חברה 14/07/2024 ב1:59 pm מקווה שזה יעזור צרפתי כאן שני קבצים כל אחד מהם בקובץ PDF (סגור) וקובץ POWER POINT (פתוח לעריכה) בהצלחה! פרידה-מאשת-צוות.pdf 355 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה פרידה-מאשת-צוות.pptx 1 MB PowerPoint Presentation - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה סיפור-סוף-שנה-בלי-תמונות-.pptx 2 MB PowerPoint Presentation - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה סיפור-סוף-שנה-בלי-תמונות-.pdf 812 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 מיכל הוראה רכזות וחינוך חברה 14/07/2024 ב4:18 pm תודה רבה גדולה מאד💗💞💞 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו