הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות סיפור לחג הסוכות קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ סיפור לחג הסוכות הוראה למידה ועזרים סיפור לחג הסוכות פורסם ע"י עדן יאמין גרפיקה on 07/10/2024 ב6:44 pm אם יש פה גננת שיש לה במקרה סיפור להדפסה על סוכה אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי זה יעזור לי מאוד… עזר לך? 👍 איריס כהן הגיבה לפני 1 חודש, 2 שבועות 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 08/10/2024 ב6:59 am ואני מחפשת סיפור להדפסה ועבודה לכיתות בית ספר יסודי עזר לך? 👍 אפרת הלוי יעוץ אימון והנחיה חברה 09/10/2024 ב11:19 am אלישבע, לאיזה גיל את צריכה?סיפור על רגשות יעזור לך?(כתבתי אותו בעיקרון לילדות בגן)אבל גם מורות השתמשו בו ונהנו מאד… עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 09/10/2024 ב7:30 pm פחות על סוכות אולי כבר לחורף. עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 10/10/2024 ב8:48 am בס״ד סיפור עם פעילות ייחודית לגיל הצעיר, קוראים מתחילים (אחרי הקניית כל התנועות). גמר חתימה טובה, וחג שמח! סיפור-צבעוני-לסוכות-תשפ״ה.pdf 146 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו