הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 58 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,228 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות סקר על דיכאון – אודה לכל מי שתענה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ סקר על דיכאון – אודה לכל מי שתענה הוראה למידה ועזרים סקר על דיכאון – אודה לכל מי שתענה פורסם ע"י bast9874 הוראה רכזות וחינוך on 08/05/2025 ב6:25 pm https://forms.gle/ckkJJdVsCLMz42KJ6 עזר לך? 👍 ר. טייך הגיבה לפני 58 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה ר. טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 08/05/2025 ב7:45 pm 1205 848 0 פעילה בקהילה הי יש שאלון שנקרא MISS או אחד דומה SDS כדי למדוד רמת מוכנות של קבלת הסביבה לדיכאון חיפשתי את זה בעבר לצורך אחת העבודות שלי Day-et-al.-2007-1.pdf 166 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה file.pdf 262 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו