הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,280 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות עזרה במערכי שיעור כישורי חיים כיתה א’ קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ עזרה במערכי שיעור כישורי חיים כיתה א’ הוראה למידה ועזרים עזרה במערכי שיעור כישורי חיים כיתה א’ פורסם ע"י דסי רוט הוראה רכזות וחינוך on 24/10/2022 ב9:05 pm אני מחנכת א’ בנות, ( ממ”ד חמ”ד) ואני צריכה עזרה בשיעורי כישורי חיים, מיומנויות חברתיות, אם יש מישהי שיכולה לעזור לי אני אשמח… תודה ענקית עזר לך? 👍 שירה ישורון הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שירה ישורון הוראה רכזות וחינוך חברה 24/10/2022 ב9:16 pm שלחי לי מייל ל [email protected] ואצרף אותך לדרייב שלי עם חומרי למידה בנושאים הנ”ל עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו