הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,103 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות קישוט קיר לכיתה ה בנות קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ קישוט קיר לכיתה ה בנות הוראה למידה ועזרים קישוט קיר לכיתה ה בנות פורסם ע"י נעמי יעוץ אימון והנחיה on 16/07/2024 ב6:13 pm שלום לכולן!! אני מחפשת קישוט קיר שמתאים לכיתה בנות פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה אשמח מאד לעצותיכן המעילות ואם יש למישהי קישוט מוכן עוד יותר טוב! תודה רבה והשם יברך אתכם! עזר לך? 👍 הדסה בלוי סטודיו הדסים הגיבה לפני 3 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה הדסה בלוי סטודיו הדסים גרפיקה חברה 16/07/2024 ב11:40 pm יכול להיות שתמצאי משהו מתאים כאן בקטלוג https://db0527129927.minisite.ms/10 db0527129927.minisite.msהדסים הדסה בלויקישוטי קיר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו