הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות קליפ אפית מצות מכונה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ קליפ אפית מצות מכונה הוראה למידה ועזרים קליפ אפית מצות מכונה פורסם ע"י לאה רביץ גרפיקה on 31/03/2024 ב4:12 pm אולי למשהי יש סרטון או קליפ של אפית מצות מכונה להראות לתלמידות חנ”מ בביה”ס תודה רבה עזר לך? 👍 סטודיו מח הגיבה לפני 5 חודשים 5 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אתי אדלר הוראה רכזות וחינוך חברה 31/03/2024 ב6:31 pm מצטרפת לבקשה כל שמצאתי היה למצות יד עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 31/03/2024 ב8:05 pm יש לי! ב”ה רק שזה כבד מאוד מאוד יש למישהי רעיון איך להעביר? עזר לך? 👍 חני גלנץ אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 02/04/2024 ב3:15 pm תעלי לתיקיה בדרייב תעתיקי את הקישור של התיקיה ותוסיפי בתוך הקישור כוכביות כדי שלא יחסם עזר לך? 👍 סטודיו מח גרפיקה חברה 23/06/2024 ב12:14 pm לי יש סרטון, אני שולחת לצפייה חד פעמית בעלות של 50 ש”ח. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו