הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות רעיונות יפים לתעודות קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ רעיונות יפים לתעודות הוראה למידה ועזרים רעיונות יפים לתעודות פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 05/02/2024 ב8:52 am כמו בכל מחצית גם הפעם פותחת אשכול מיוחד לרעיונות יפים לתלמידים/ לצוות לקראת התעודות מחכה לרעיונות יפים…. עזר לך? 👍 איריס כהן הגיבה לפני 9 חודשים, 3 שבועות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אהובה מליח טיפול חברה 05/02/2024 ב10:13 am כמו בכל שנה גם השנה הכנתי כיועצת בית הספר משהו חמוד למורות שלנו לקראת התעודות.מגיע להן על העבודה המאומצת של התקופה האחרונה, על הזהירות והאכפתיות.הסתרתי כמובן אתה פרטים המזהים. עזר לך? 👍 טובה גלוזמן הוראה רכזות וחינוך חברה 07/02/2024 ב12:44 am קיבלתי מחברה: אלו-דברים-שאין-להם-שיעור.-תעודות.pdf 985 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה תעודה_לחיצה.pdf 141 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 07/02/2024 ב8:52 am בס״ד פתק אישי ממורת השילוב לצירוף לתעודה. השנה הוספתי בו גם נתונים על הציון במבחן וההמרה לציון לתעודה. אנחנו מאפשרות לקבל ציון קרוב לציון המבחן המתואם עם כוכבית, או ציון פחות ממנו ללא כוכבית, והתלמידות צריכות להבין למה… איך אצלכן? תעודה-אישית-ממורת-שילוב.pdf 376 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו