הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! רעיונות להאיץ את מהירות הקריאה. קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ רעיונות להאיץ את מהירות הקריאה. הוראה למידה ועזרים רעיונות להאיץ את מהירות הקריאה. פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 22/07/2021 ב5:03 pm צהרים טובים אני פותחת שרשור חדש של רעיונות להאצת מהירות הקריאה של ילדים. כל מי שיש לה רעיון- אשמח שתעלה לפה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 2 חברות · 8 תגובות 8 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/07/2021 ב5:19 pm רעיון שאני משתמשת בו הרבה: להכיר לילד את המילים לפני הסיפור, בכל מיני וריאציות- משחק זכרון, לקפוץ על מילים ויש עוד כמה רעיונות חמודים. אני מצרפת פה קטע שעשיתי עם תלמידה שלי שמאובחנת עם דיסלקציה. זיהוי-מילים.pptx 257 KB PowerPoint Presentation - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/07/2021 ב5:20 pm הקטע-1.docx 411 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה מילים-לניסוי-1.docx 33 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה מילים-לקפיצה-על-הרצפה.docx 49 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/07/2021 ב5:23 pm בתחילת השיעור מציגים לילד את הטקסט, הילד קורא אותו ללא כל הטרמה. את שמה סטופר לבדוק כמה זמן לוקח לו לקרוא. לאחר מכן, לשחק עם המילים. ובסוף השיעור לבדוק מה קרה למהירות קריאה. תתכוננו להפתעות!! מצגת-למילים.pptx 703 KB PowerPoint Presentation - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה משחק-לוטו.pdf 74 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 db master effects צילום ומולטימדיה חברה 25/07/2021 ב6:50 pm דבר ראשון תודה על כל החומרים!! נראה ממש מושקע! יש דרך שיראו גם קבצי וורד ולא נצטרך כל פעם להוריד? וסתם שאלה האם מותר לי לעלות חומרים שהכנתי על בסיס חומר קיים? עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 25/07/2021 ב7:02 pm את שואלת מבחינת זכויות יוצרים?? עזר לך? 👍 db master effects צילום ומולטימדיה חברה 25/07/2021 ב7:05 pm כן עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 25/07/2021 ב7:06 pm אני לא מבינה בזה בכלל. יש משהי שמבינה בחוקים האלו?? עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 17/08/2021 ב7:47 pm מצאתי רעיון מוצלח ביותר! יש לי מכשיר למינציה, התלמידים מאוד אוהבים להעביר בו דפים. ופשוט מצאנו משחק תחרות עם המכשיר: לקרוא מספיק מהר לפני שהמכשיר יעביר את הדף. לבנתיים זה הולך מצוין. לתלמידים שהתקשו בהתחלה- ספרנו כמה שורות יש בכל הטקסט. ואז במהלך הקריאה כל שורה שהספיק אני סופרת וזה מאוד מעודד. ספרו אם גם לכן זה הלך עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו