הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 43 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיעור כישורי חיים לכיתה א’ קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שיעור כישורי חיים לכיתה א’ הוראה למידה ועזרים שיעור כישורי חיים לכיתה א’ פורסם ע"י מרגלית רביבו אולפן סאונד ונגינה on 12/09/2022 ב10:34 pm אני מלמדת בכיתה א (ASD בתפקוד גבוה) ואני צריכה רעיונות לשיעורי חברה יפים למי יש? עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות ד. הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2022 ב11:38 pm יש את מפתח הלב של משרד החינוך מותאם לחרדים עם תכנית שנתית לכל הכיתות. https://pop-charedi.education.gov.il/topics/key-to-heart/elementary/ אם מתחשק לך להוציא כסף שמעתי על תכנית מדהימה בית ספרית שנקראת כח המח. קצת יקר אבל שווה לבי”ס. 0527636227 רותי לחובר. עזר לך? 👍 מרגלית רביבו אולפן סאונד ונגינה חברה 13/09/2022 ב2:00 am תודהאבל התוכנית של מפתח הלב פחות התחברה לי לתלמידים שלי אני צריכה משו שיותר מותאם ל ASD (ולא חייב מותאם לחרדי, זאת לא אוכלוסייה חרדית) עזר לך? 👍 רבקי רוקח אומנות ועיצוב חברה 13/09/2022 ב8:39 am [email protected] תשלחי לי בקשה לקטלוג עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 13/09/2022 ב3:51 pm אין לי מערכים ממש מוכנים אלא רעיונות לדברים שעשיתי בכיתת תקשורת א’ בתפקוד גבוה ASD וכן מכוון לכללי התנהגות במשחק (קופסא, חברתי וכו’…) אם מעניין אותך לדבר איתי 🙂 צרי איתי קשר באישי בשמחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו