הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! שערי הצלחה – חוות דעת קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שערי הצלחה – חוות דעת הוראה למידה ועזרים שערי הצלחה – חוות דעת פורסם ע"י אילה אילה הייטק on 16/04/2023 ב1:36 pm משהי מכירה את המכון שערי הצלחה? יש להם סניפים בירושלים ביתשמש אשדוד ובניברק. אשמח מאוד לשמו מידע ממשהי שמכירה/שמעה עליהם תודה רבה עזר לך? 👍 שולמית אורלנציק הגיבה לפני 1 שנה, 7 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רותי בן אדיבה טיפול חברה 16/04/2023 ב1:43 pm אני עובדת מטעמם. יש מטפלות רבות וטובות, צריך לברר על אחת מהן ולבקש המלצות. עזר לך? 👍 שולמית אורלנציק יעוץ אימון והנחיה חברה 17/04/2023 ב12:39 pm גם אני עבדתי שם הם בוררים טוב טוב את המטפלות, והקולגות שלי היו מצוינות! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו