הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,110 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שטף קריאה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ שטף קריאה הוראה למידה ועזרים שטף קריאה פורסם ע"י רות פרג'י הוראה רכזות וחינוך on 31/08/2021 ב10:14 am שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש למישהי דרך טובה ללימוד שתף קריאה בצורה היעילה ביותר. ולמי שיש לשתף בחומרים של קריאה (דפים, חוברות, תרגולים וכו’) זה יהיה טוב. תודה ויומקסים עזר לך? 👍 אילה דויטש הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 01/09/2021 ב2:53 pm בס”ד רות, את מתכוונת לשטף ברמת מילה (שהילד קורא כל מילה ‘מפורק’ ת-ר-נ-גו-ל-ת) או לשטף ברמת טקסט, מצב שכל מילה קוראים בשטף, אבל משתהים ברמה שהקצב בסוף יוצא איטי. ? עזר לך? 👍 רות פרג'י הוראה רכזות וחינוך חברה 10/09/2021 ב9:15 am ברמת משפט עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2021 ב1:13 am בס”ד שולחת לך (ולכולן) מצגת-משחק עם אפקטים המעוררים לקצב קריאה מהיר ברמת משפט. אפשר להרחיב ולהוסיף בה משפטים ברמות שונות. אם תרצי גם חומרים נוספים בפורמט של דפי עבודה מודפסים – פני אליי [email protected] משחק-תופסת.pptx 1 MB PowerPoint Presentation - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 אילה דויטש טיפול חברה 13/09/2021 ב10:21 am איריס – הפעילות בזו מהממת! כל כך יצירתית ומענינת! תודה על הוספת כיוון חשיבה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו