הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תבנית למערך קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ תבנית למערך הוראה למידה ועזרים תבנית למערך פורסם ע"י לאלי פריד גרפיקה on 13/03/2022 ב2:16 pm שלום וברכה, אשמח אם למישהי יש תבנית מערך / כללים לכתיבת מערך לתיכון, יעזור מאד לחברה שלי שזקוקה. תודה רבה!! עזר לך? 👍 sara halevi הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 14/03/2022 ב10:17 am לא הבנתי את הכוונה, את רוצה את הכותרות של המערך? עזר לך? 👍 sara halevi הוראה רכזות וחינוך חברה 15/03/2022 ב3:26 pm יש פה שיעור לדוגמה. (השד”דים בצד הם תוספת שלי שעשיתי כמטלה. אין צורך להתייחס אליהם…) בהצלחה! שיעור-דינים-לדוג.pdf 281 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו