הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תואר ראשון בירושלים קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ תואר ראשון בירושלים הוראה למידה ועזרים תואר ראשון בירושלים פורסם ע"י אורה קדוש כללי on 08/09/2024 ב4:01 pm הי כולם נעים להכיר מישהי יודעת איפה אפשר לעשות תואר ראשון בגיל הרך (גננות) הכי מהר? תודה מראש לעונות עזר לך? 👍 אורה קדוש הגיבה לפני 2 חודשים, 1 שבוע 2 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אורה קדוש כללי חברה 11/09/2024 ב6:01 am מקפיצה אף אחת לא יודעת? עזר לך? 👍 עדן יאמין גרפיקה חברה 12/09/2024 ב9:21 pm אם את רוצה אקדמאי אז לכי לנוות ישראל הבנתי שגי קליל שם העסק וזה לוקח משהו כמו שנה וחצי אם את רוצה אקוילנטי אז אני מכירה במעלות עזר לך? 👍 אורה קדוש כללי חברה 13/09/2024 ב6:45 am גננות לא חינוך. בנוות ישראל אין גננות עזר לך? 👍 אורה קדוש כללי חברה 14/09/2024 ב11:20 pm וואו!! אף אחת לא מכירה מקומות לימוד? חוץ מנוות ישראל או המכללה בבית וגן? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו