כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,347 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה להגיב ל: או לא! קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ או לא! ‹ כתיבה ספרותית חיה אלטמן הייטק חברה 22/06/2025 ב2:37 pm 373 790 0 פעילה בקהילה רוצה רק להתיחס להשערה האחרונה שהעלית, אני לא יודעת אם לצחוק אן לבכות את באמת חושבת שמישהי שכבר הוציאה כמה ספרים ועוסקת בכתיבה כמקצוע תרגיש מאוימת מאיזו נערה בת 17 ששפכה את ליבה וקיבלה כאן כמה מחמאות? אם כבר הייתי אומרת שבגלל שהן עוסקות בתחום, אכפת להן כל כך על הרמה הירודה של שוק הכתיבה היום, וזה מה שגורם להן לצאת בכזו צורה על מי שמעלה קטעים רדודים. אני לא עוסקת בתחום הכתיבה באופן רשמי אבל יכולה להבין בהחלט כאלו שזה המקצוע שלהן ורואות איך הקהל פשוט לא מעריך מקצועיות. אני מתנצלת אם התגובה שלי יצאה מושחזת או ביקורתית, זו לא הכוונה שלי וזה ממש לא אישי נגדך עזר לך? 👍