כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 49 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,353 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה להגיב ל: אתגר כתיבה מהמם. חדדי את העיפרון ✏️ קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אתגר כתיבה מהמם. חדדי את העיפרון ✏️ ‹ כתיבה ספרותית שני מילר הייטק חברה 23/06/2025 ב3:58 pm 976 950 0 ותיקה נסעתי במכונית של הדודים, שושנה נתנה לי סוכריה אדומה וצביטה בלחי. אני שונא צביטות, אבל במכונית היפה עם סוכריה בפה לא אכפת לי. רוני הבטיח שיהיו עוד פינוקים כשנגיע, ושושנה אמרה שהיא הכינה לי מתנה – – – התעוררתי פתאום. החלום נעצר ואני רציתי עוד. מצמצתי בעיני, אבא עמד בצד החדר, בין הארון למיטת התינוק, מחזיק משהו בידיו. הפסקתי לנשום, פוחד להשמיע הגה. הקרש נפתח בחריקה. קול נקישה מתכתי הדהד בחדר. הצטמררתי, מחבק את שמיכת הטלאים הישנה וקובר את פניי בתוכה. אלוקים, ביקשתי בלי קול. שהבריטים לא יעשו חיפוש. אני פוחד — עזר לך? 👍