אנחנו כאן, אבל לא נגלה לכם איפה אנחנו…
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אנחנו כאן, אבל לא נגלה לכם איפה אנחנו…
-
אנחנו כאן, אבל לא נגלה לכם איפה אנחנו…
פורסם ע"י צהלה 😎 הייטק on 02/09/2024 ב1:27 pmהיא נכנסה פנימה מעדנות, מביטה בחשש לכל כיוון, בידיה ההזמנה ממוללת בקצוות, כאילו התלבטה רבות האם אכן להענות לה. “ברוכה הבאה” קידמנו אותה בברכה, מנסות כולנו להקל עליה את חבלי הקליטה הראשונים. הבטתי בה – שחורה עם נקודות סגולות. שייכת, כניראה לבחור ישיבה.
“אז מאיפה את באה?”, שאלה שחורה חלקה, שהיא עפ”י השמועות הקימה את המעון הזה עוד מיד כשהומצאה מכונת הכביסה החשמלית הראשונה (תחילת המאה ה20(!)) “אההמ.. אני במקור מארופה”, “אבל כמו כולנו עברת בטח הרבה גלגולים עד שהגעת לכאן” הנהנה השחורה חלקה בהזדהות. כולנו הבטנו בה בהערצה, לא קל לעשות את הצעד הזה להיפרד מכל המוכר ולעזוב לאן בעקבות ההזמנה.
לאחר שאכלה ושתתה, הובלנו אותה לקיר הסיפורים שלנו – בו מתועדים איחודים מרגשים שארעו כאן בשנים האחרונות, יש גם כאלה (והן הרוב) שהן עדיין בודדות אבל כל אחת יודעת כי כבר בשלב יצירתה חתמה כי לא משנה באיזה שלב שבו תקבל את ההזמנה למעון היא צריכה להגיע לשם במהירות האפשרית.
סוד סיבת ההגעה נסתר הוא וידוע למתי מעט ואין אחד שמבין את פשרו למה-
כן ידוע שבהמצאת מכונת הכביסה נחתם הסכם סודי בו מידי פעם מסייעת המכונה להעביר אותנו דרך פתח סודי אל המעון הזה,
וזו הסיבה שלא תמיד אתם מוצאים את הזוג לגרב שלכם… 🧐
עימוד האש הגיבה לפני 4 חודשים, 1 שבוע 12 חברות · 13 תגובות -
13 תגובות
-
104519700פעילה בקהילה
חה חה חה!
איזה תיאור יפה לגרביים האבודות.
צריך לקרוא פעמיים כדי להבין מה הולך פה.
ד”ש לכל הבודדות אי שם…
-
221120חברה חדשה
אהבתי את הפאנצ’
כדי להבין את הדו משמעי
באמת צריך לקרוא פעמיים : )
-
601820פעילה בקהילה
איזה עסיסי תיארת!
אהבתי ממש. מוצלח מאד. גם האורך (הקצר), גם התיאור היפה שאני מנסה לפענח עד הפאנצ’ ליין, ועד החיוך שהעלית על פני. מקסים!
-
442420חברה חדשה
איזה קטע,
עד היום חשבתי שהגרביים האבודות הופכות למכסים של קופסאות
(לכי תבדקי כמה מכסים בלי קופסא יש לך במגירת הקופסאות…)
עכשיו אני מבינה שהן פתחו מועדון
טוב שכתבת!
-
7999220פעילה בקהילה
מדהים!
מעניין רק למה הגרביים של בעלי באמת נעלמות ושלי ממשיכות לשכון לבטח? אין מקום במועדון ל70 דנייר?
-
-
7999220פעילה בקהילה
ממש לא. ברכונים לרוב. לעיתים רחוקות ירכונים, הן גם ככה בסוף מתגלגלות לאותו אורך 😥
-
-
-
420חברה חדשה
תודה למגיבות!!!
כל תגובה ותגובה מעצימה אותי מאוד!
-
191000חברה חדשה
ואוו אהבתי
איזה יצירתית
איזו כתיבה יפה
והמסר מרגש ומרגיע
-
6680חברה חדשה
ב”ה
איזה קטע חמוד 😊
אשמח להזמנה עבור היד שלי, יש לי כמה סודות ללחוש למקום הזה, כמו איפה הזוג של
הגרבים שקבוע נעלמים.
ממש אהבתי את הרעיון והכתיבה.
רק מקווה שאת לא הולכת להמשיך עם מעטה הסודיות לאורך זמן ונקווה שתגלי בקרוב
לאן כולן הולכות שם לאיבוד. -
020חברה חדשה
פעם לפני הרבה שנים כתבתי סיפור על מקום מיוחד שאליו מגיעים כל המוצצים במיוחד בשעת לילה מאוחרת…
זה הזכיר לי את הסיפור.
מה שנקרא: ללכת ל”איבוד” – מקום שקוראים לו “אי- בוד”… שם נמצאים כל הדברים שנעלמים…
זה היה על תינוק קטן שתמיד כשהיו צריכים לתת לו את המוצץ – לא היה ולא נברא… אז הוחלט שהוא כנראה נמצא ב”אי- בוד” מקום אליו מגיעים כל האובדים והנעלמים…
-
6200חברה חדשה
😂🤣😂
לכן קונים הרבה גרביים בדיוק באותה מידה וצבע, וכך רק בזוג האחרון מגלים שהזוגות התאחדו איפשהו באי – בוד…….. (לפחות שלא ישארו שם בודדים, לא נעים, קצת הכרת הטוב על התקופה (הקצרה…) ששימשו אותנו בנאמנות…….)
Log in to reply.