אפשר עזרה?
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אפשר עזרה?
-
אפשר עזרה?
פורסם ע"י א טב-אל כללי on 26/01/2025 ב7:20 pmיש לי סיפור העוסק בתחומי הנפש ואני צריכה להבהיר בהתחלה שמדובר בעלילה בדיונית והסיפור אינו מתיימר להיות סיפור טיפולי.
איך כותבים את זה נכון? אשמח להרבה הצעות כדי שאוכל לבחור.
אחרי שאלת הרה”ג הרב מחפוד שליט”א הפסקתי את השימוש בבינה המלאכותית ואולי אזכה בזכות זה לתקשר יותר עם בני אדם.
כל הכבוד לי!
א טב-אל הגיבה לפני 2 שעות, 56 דקות 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
76220פעילה בקהילה
אני פעם גם הסתבכתי עם כזה דבר, העורכת ממש שללה את הסיפור
התייעצתי עם רות רוט האלופה והיא הצילה לי את הסיפור עם העצות שלה
לבסוף הוספתי עוד פסקה שמדובר שיטת טיפול ניסיונית ובסוף הסיפור התברר שהיא גם לא יוצאת לשוק
והסיפור ניצל
תוכלי לשלוח לי מייל (את כבר מכירה אותי… אני שולחת לך תוכן למגזין אנרגיה…) ואשלח לך את הסיפור להשראות
אולי תנסי גם את לחשוב בכיוון, איפה להכניס את העמימות הזו, שיהיה ברור שזה לא טיפול אמיתי
תוכלי גם לשלוח לי את הסיפור ואנסה לעזור לך…
-
30180חברה חדשה
תודה רחלי!
אבל האמת שהתכוונתי למשהו אחר, קיבלתי דרישה מההו”ל להבהיר בתחילת הסיפור שמדובר בעלילה בדיונית ולא בספר טיפולי – כדי שלא תהיה אי הבנה קריטית. בנוסף קיבלתי דרישה לתת לפסיכיאטרית לעבור על הסיפור ולתת חוות דעת.
ברור שאני יודעת מי את!
ובטח שאשמח לראות את הסיפור.
-
-
128121860פעילה בקהילה
לכתוב על טיפול לא אמיתי יכול להיות מסוכן מאוד, אי אפשר לדעת לאן הקורא/ת עלול לקחת את זה.
גם יכול להיות שתהיה ביקורת על הסיפור,
על הסיפור שאני כתבתי, שהכל שם אמיתי, קיבלתי תשובות שליליות ממפיצי ספרים כיון שהוא “לא יעבור את הביקורת”.
ולמזהיר ולנזהר
שלומים תן כמי נהר.
-
30180חברה חדשה
מרים באמת מגיע לך שלומים כמי נהר!
קיבלתי בדיוק את הדרישה הזו מההו”ל.
-
-
74818860פעילה בקהילה
מסכימה עם מרים, בפרט אם אין לך הכשרה וידע בתחום
-
30180חברה חדשה
חקרתי את הנושא, וגם אחרי שסיימתי לכתוב שוב קראתי הכל והתפלאתי על הדיוק. זו לא אני – זה השם.
תודה תמי.
-
Log in to reply.