כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,357 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה אשמח להערות והארות קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אשמח להערות והארות כתיבה ספרותית אשמח להערות והארות פורסם ע"י adira כללי on 22/06/2025 ב12:26 am עזר לך? 👍 יעל דוד-עוצמה של הפקה הגיבה לפני 3 שבועות, 4 ימים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מיכל מיכל הייטק חברה 22/06/2025 ב1:16 am וואוו מדהים!! כל כך אמיתי!! כתוב בצורה נעימה וקולחת כיף לקרוא!! אבל שהמלחמה תיגמר מהר בעז”ה… 🙂 עזר לך? 👍 מרים סולובייציק יעוץ אימון והנחיה חברה 22/06/2025 ב7:54 am שיר יפה בעל משקל וקצב אחידים, נעים לקרוא. עזר לך? 👍 sarabar גרפיקה חברה 22/06/2025 ב11:25 am איזה תיאור חמוד! נותן זווית מעניינת, הכי נהניתי מהמשפט המסכם 🙂 עזר לך? 👍 מיכל כ טיפול חברה 23/06/2025 ב12:36 am הי, אהבתי את הראיה האופטימית על המצב… תודה ששיתפת 🙂 עזר לך? 👍 יעל דוד-עוצמה של הפקה כללי חברה 23/06/2025 ב4:04 am וואו אדירה, ממש חמוד, שיר נקי, עם תוכן מעניין, ורמה אל רק מבחינת כתיבה אלא רמת התוכן… תמשיכי ככה לשלוח עוד דברים כאלו! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו