אשמח לשמוע חוות דעת על הספר "ההצגה הסתיימה"
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אשמח לשמוע חוות דעת על הספר "ההצגה הסתיימה"
אשמח לשמוע חוות דעת על הספר "ההצגה הסתיימה"
פורסם ע"י כבי אנרגיות כללי on 02/01/2026 ב3:26 pmאשמח לשמוע מנשים יקרות מהציבור החרדי שקראו את הספר "ההצגה הסתיימה":
מה דעתכן עליו מבחינה השקפתית ותורנית? האם לדעתכן זהו ספר כשר וראוי לקריאה,
או שיש בו תכנים שעלולים להזיק לנפש או להשפיע באופן לא נכון?
אשמח לשמוע חוות דעת כנה ומנוסה.שרה ליבא רביץ הגיבה לפני 14 שעות, 33 דקות 6 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
לא קראתי את הספר.
אבל, כאשר אני קוראת ספר, אני תמיד בודקת קודם, מי היא הסופרת. האם זו אישה שבמידה שאראה אותה ברחוב ארצה לקבל מימנה? או שאולי זו מישהי שאם אפגוש ברחוב אעבור מדרכה…
(וזה כשאני מדברת על הספרות החרדית. ספרות שאינה חרדית אפילו לא על הפרק) - סטטוס תעסוקתי:
חברה רשומה
קראתי את הספר.
סיפור אישי כתוב יפה ברמת כתיבה טובה מאד.
נראה שנכתב מתוך כאב וניסיון ורצון עז לעזור למתמודדות במגוון נושאים…
מביאה מסקנות מעניינות על כמה תחומים…..
מגזר, חברה, אכילה רגשית, התנהלות כלכלית, וכן זוגיות, ותחום הנפש.
פעילה בקהילה
אשתף בכמה מילים לפני שאני מגיבה:
אני ליטאית, שמורה, בוגרת אחד הסמינרים האיכותיים בבני ברק,
הולכת לפי משמר התורה ויותר ברוך ד'.
קראתי את הספר והרחתי רוח אלוקים מהדפים, למרות שהיו מושגים קצת מפתיעים.
הלכתי לפגוש את האישה הזו, שבכמה מילים שינתה לי מבט על כמה מזירות משמעותיות מחיי.
תודה לד' היא פינתה מזמנה היקר בערב פסח באופן ספונטאני, ופתחה לב.
פגשתי אותה. אישה מדהימה ואיכותית, כואב לי שהיא מגדירה את עצמה בספר "חרדית מודרנית" כי היא לא.
אישה לענין, צנועה, (עם מטפחת פגשתי אותה), ילדים מתוקים, והיא שיתפה שהיא ממש עשתה שינוי.
היא ממש חוזרת בתשובה! על כל השנים בתוך הרשת.
בעיני היא דמות רבנית.
ואשתף: אני פותחת קבוצה אינטימית של נשים שקראו את הספר והתפעלו ממנו, להדיין עליו.
תשאלו אותי? זה שווה יותר מכל טיפול פסיכולוגי!
יש לה גישה דומה למרים אדהאן מי שמכירה…
בשימחה שלחו בקשה עם המייל והטלפון בתיבת ההודעות להצטרף.
מה שבטוח: שהיא מביאה גאולה.
חברה תורמת
אשמח לשמוע איפה אפשר להשיג אותו באזור מודיעין עילית או י-ם
חברה תורמת
זה ספר שיכול להועיל לנשים שנמצאות בזוגיות תקינה. אך בוודאות הוא הרסני ומסוכן לנפש ולגוף של מי שנמצאים במערכת יחסים רעילה.
הבעיה העיקרית בו הוא שימוש בסיפורה האישי של הסופרת כנכון לכל המקרים בעולם. וודאי שיכול להועיל בהרבה מקרים. אך יש הכחשה מסוכנת של מצבי רעילות ואף אלימות לסוגיה. צריך לקרוא בזהירות. להניח סימני שאלה בכמה מקומות שיש סימני קריאה. באופן כללי כשמישהו בא לסתור מושג קיים הוא צריך להיות קודם כל מומחה לנושא בצורה מעמיקה ורק אז יכול לבטל אותו ולהסביר מדוע. פה מדובר על מראה של אישה שתחום עיסוקה לא קשור לנפש. לזוגיות ולאנשים רעילים ולכן צריך לקחת בערבון מוגבל את המסרים. לנפות ולסנן כי יש שם דברים חכמים נכונים שיכולים להועיל מאד
Log in to reply.