אתר כתיבה נטו
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ אתר כתיבה נטו
-
אתר כתיבה נטו
פורסם ע"י ת. עקבי הייטק on 17/09/2025 ב8:46 amשלום כולן,
אני בשלבי חשיבה וביסוס של אתר שמיועד לייקר, לשתף ולהפרות כתיבה. כרגע אני מייעדת אותו לסופרות ולחובבות כאחד ויש לי כמה תכנונים ארוכי טווח לגביו.
בינתיים, כל עוד העניין נע באיטיות ובסרבול מפאת חוסר זמן, אשמח לשמוע מכן, כקוראות/כותבות, האם היה מעניין אתכן והאם יש לכן חידודים מסוימים – משהו שהייתן רוצות ושואפות אליו?
כל הצעה ורעיון יישקלו בכובד ראש, ואולי יום אחד יהיה לנו בית חם ומעשיר.
תודה!
תמר זיו הגיבה לפני 20 דקות 16 חברות · 25 תגובות -
25 תגובות
-
לא ככותבת, אלא כקוראת ומתענגת על כתיבה טובה ואיכותית הייתי שמחה מאד על רעיון כזה אבל,
מה הקונספט?
משהו בסגנון הפורום פה רק באתר נפרד?
מה הולך להיות היתרון של אותו אתר? -
בעד ממש!
עדיף כזה שלא יהיה פתוח לרבים כמובן
אולי אפשר להעשות איזה שת"פ עם הוצאת ספרים
לעידוד סופרות וכו'
הרבה הצלחה
אם אני יכולה לעזור – בשמחה
-
שת"פ עם הוצאת ספרים???
זה יהפוך את האתר למסחרה.
אתר כזה מאבד את הרלוונטיות שלו בעיניי עוד לפני שראיתי מה כתוב בו, כי אני יודעת שכל מה שכתוב בו מושפע מאינטרסים מסחריים.
אני רוצה להיכנס לאתר כדי ליהנות מסיפרות איכותית, ולא מהמלצות של המו"לים
-
לא יהיה שת"פ עם הולים. האתר יחיה בלעדיהם.
כנראה שכן יהיו פרסומות גלויות לפי דרישה, אבל זה כבר שלב מאד מתקדם.
-
-
וואווו
זה מלהיב אותי ממש!!!
הייתי רוצה נניח שהוא יהיה מחולק לסוגות כתיבה, כי כל אחת מתחברת ומוכשרת בזן אחר, בכל קטגוריה יהיו סיפורים קצרים, סיפורים בהמשכים, וניתוח ספרים מהסגנון הזה…
הלוואי שזה יצליח!!
-
פעם עשיתי משהו כזה עם base44 למשפחה שלי
עשינו סיפורים בהמשכים, שירים וכו'
אם את רוצה שזה יהיה מקצועי ולא יהפוך ל… לדעתי צריך מבחן כניסה או משהו
-
וואי זה רעיון מעולה!!!!
אני חושבת כמו נעמי שניתן לסווג אותו..
לדעתי כדאי להעלות שם אתגרי כתיבה (כמו שהיה כאן בעבר), אולי טיפים וכאלה, שיתופים דיונים כמו שאנחנו עושות פה…
כדאי לדעתי למיין את המשתתפות בצורה שכולם יכולות לצפות ולהגיב אבל נניח לפתוח דיון\לשתף וכד' אז נעשה מבחן כניסה או משהו כדי שיעלה לשם תוכן ברמה!! שאפשר ללמוד ממנו, לנתח אותו ולא רק למחוא כפיים…..
אם את צריכה עזרה בשמחה אני כאן!
-
עכשיו עולה לי עוד רעיון…
שיהיה באתר לוח דרושות לסופרות שבינינו… אבל בשביל זה צריך שהאתר יהיה מוכר לעורכות\ מפיקות \רכזות וכד'….
ועוד משהו- נניח לפתוח דיון עם סופרת מוכרת\ שהיא תעלה לשם טיפים מעצמה או משהו כזה יכול להקפיץ אץ האתר…
וואי כמה רעיונות😆
הדלקת לי את הראש, זה דבר שאני חולמת עליו.
-
עונה לריקי:
התכוונתי יותר בסגנון חסות וכזה
כי בסוף יש עליות של בניה ותחזוק
חלילה ללא התערבות בתכנים
אבל אם זה מלחיץ או שהחומר יראה מונע אינטרסים
אזי משכתי הצעתי חזרה-
לדעתי האישית אין כזה דבר חסות בלי התערבות בתכנים, כי בעל המאה הוא בעל הדעה
אתר שרוצה לקבל את אמון הציבור צריך להיזהר מזה
אפשר להרוויח כסף מפרסומות, או מחנות ספרים אינטרנטית שבה אפשר למכור ספרים באופן עצמאי, או מדמי מנוי
חסויות זה אולי הרבה כסף אבל זה ויתור על העצמאות
-
-
ת. עקבי, בזה הרגע יצרת לי קונפליקט חדש
בין הניסיון להפחית שעות מחשב
לבין האהבה לכתיבה…
יהיה מדהים אם יהיה אתר כזה!
מה עושים???🙄
-
משהיא הציעה מבחן התאמה אז-
אני בתור חובבת כתיבות אבל בקריאה – לא אוכל להיכנס???😉
למה לא קבוצת מייל/ צ'אט?
-
לא נראה לי שתהיה בעיה – להבנתי מבחן ההתאמה יפריד בין כותבות מקצועיות, כותבות חובבניות וקוראות מפדבקות.
-
-
זה יכול להיות כל כך יפה.
אני אשמח מאוד לשמוע על האתר כשיצא לפועל..
מה שכן חושבת שאולי אפילו כדאי שיהיו כמה תנאי קבלה אולי לפי טקסט ששולחים קודם (רק מציעה כי ראיתי כמה קבוצות צאט של כתיבה שנהפכו לקבוצות מרמור ויומנים אישיים)
וכן חושבת שכדאי להגביל כמה אפשר לשלוח כדי שלא תהיה הצפה מוגזמת.בגדול זה מגרה אותי מאוד מאוד מאוד.
זהו : )
-
הקבוצה ההיא הפכה למרמורים וכו'. מסתבר שכולן או רובן היו חובבניות ולא למדו כתיבה.
כל כותבת מקצועית מבינה שיש חומרים למגירה, וגם כתיבה אישית עוברת הרבה ליטוש ושינויים.
ואני בעד הרעיון הזה. רק שאני חושבת בדיוק כמו קודמותיי, שהאופציה להעלאת תכנים צריכה להיות מוגבלת ומבוקרת, ובעיקר מלוטשת ומקצועית.
מחכה לבשורה על פתיחת האתר:)
בהצלחה רבה!
-
-
אם תרצי עזרה בפיתוח אני אשמח להקדיש לזה כמה שעות בשבוע.
(מציעה רק אחרי שכתבת שיש לך מחשבה איך לפתור את הבעיתיות שיכולה להיות בפלטפורמה אינטרנטית…)
-
מעדכנת –
עקב חוסר זמן ומכיוון שאני לא רוצה לחתוך מזה המוקדש לכתיבה, החלטתי כרגע להקפיא את פיתוח האתר, אבל שוקלת במקומו להקים מגזין וצאט מותאם.
מצרפת פה טופס להצטרפות (מי שאישרה בטופס הקודם – רצוי שתאשר גם פה אם מעוניינת בצאט)
https://forms.gle/KhXfnMz2xCedzbc17
תודה!
-
הנה הוא, ב"ה – https://drive.google.com/file/d/1n81Hou3nQrjNp0zOjV5fOQ2gWKSbb7bW/view?usp=drive_link
האישור הוא לצורך שמירת התכנים. צירוף לתפוצה רק לאחר בקשה.
-
תהילה, תעדכני שזה לא בדיוק אתר, אלא משהו קצת אחר…
ומי שעדיין לא הצטרפה, ממליצה לה מאוד להצטרף! שווה קריאה
ולא רק כי אני מעריצה של הכתיבה של תהילה 😉 😉 😉
Log in to reply.