בקשה להמלצות קריאה
-
בקשה להמלצות קריאה
חברות הי
בכל פעם כשאני הולכת לספרייה, אני ניצבת חסרת אונים מול המדפים העמוסים ולא יודעת מה לבחור.
אני מחפשת ספרים איכותיים, שיהיה לי כיף לקרוא אותם, והבעיה היא שאין לי מושג מה מתחבא בין הכריכות שעל המדפים
קרה לא מעט שלקחתי ספר עם כריכה מבטיחה, והתאכזבתי, וקרה גם להיפך
תכלס אני מחפשת המלצות על ספרים שכיף לקרוא, שנותנים חוויית קריאה איכותית.
ומאוד חשוב שאלה תהיינה המלצות שמצד אחד מתארות את חווית הקריאה ומצד שני לא נותנות ספוילרים…
אכתוב כאן כמה המלצות ראשונות ואשמח אם תעשירו אותי בהמלצות נוספות
אז דבר ראשון- ספר שקראתי לא מזמן “תשע לפנות בוקר” של אסתר קווין
בעיניי זה אחד הספרים החרדיים הטובים שיצאו אי פעם, ספר כיף וזורם לקריאה, שהשאיר אותי עם הרבה מחשבה על כושר ההסתגלות שלנו כבני אדם, על איך אנחנו מתרגלים לדברים רעים, ועל איך אנחנו מתמודדים עם שינויים במוכר ובידוע. אחרי שסיימתי את הקריאה חזרתי ופתחתי שוב ושוב עמודים שתיארו סיטואציות מסויימות והעמקתי חשוב…
מומלץ ביותר
וספר נוסף שקראתי ממש לאחרונה- “תלוי במי” של ר. רוזנשטיין
ספר מדהים, שלובה בו גם עלילה “אמיתית” וגם עלילה שהיא תהליך של הגיבורים, התהליך הנפשי שמתואר בו הוא בעיניי עיקר הספר אם כי העלילה שלובה בו ומשפיעה עליו, ספר שעורר אותי לחשוב על אמונה וביטחון בהקשר של פרנסה, הדמויות מאוד מעניינות ואמינות, מה שמוסיף להזדהות עם הגיבורים ולתחושה כאילו אני חווה מה שהם חווים.
גם כן ספר מומלץ
עוד ספר הוא “דברו עליי” מאת תמר מור, ספר שעוסק יותר בבנות הנעורים אבל מצאתי את עצמי נמשכת וקוראת ולא סוגרת לפני שהגעתי לעמוד האחרון… ספר שעוסק בנושא של היסחפות וניצול ובניית חוט שידרה בשנות הסמינר, החזיר אותי לנעוריי, היה כיף לקרוא
בקיצור אשמח לקבל עוד המלצות לספרים- אנא ובבקשה!!! רק המלצות חיוביות – גם כי אני מחפשת מה כן לקחת בספרייה, מה להשאיר על המדף יש בשפע.
וגם כדי שלא ימחקו את השרשור הזה.
וכמובן המלצות רק על ספרים שנותנים חוויית קריאה נעימה איכותית וטובה!!!
Log in to reply.