גַּם אֶת הַשָּׁמַשׁ מִישֶׁהוּ הִדְלִיק. משתפת, אשמח לתגובות:)
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ גַּם אֶת הַשָּׁמַשׁ מִישֶׁהוּ הִדְלִיק. משתפת, אשמח לתגובות:)
-
גַּם אֶת הַשָּׁמַשׁ מִישֶׁהוּ הִדְלִיק. משתפת, אשמח לתגובות:)
פורסם ע"י יפי 🤍 חשבונאות ויעוץ מס on 10/03/2024 ב10:01 pmגַּם אֶת הַשָּׁמַשׁ מִישֶׁהוּ הִדְלִיק.
גַּם אוֹרוֹ שֶׁל הָאָדָם הֲכִי חָזָק בַּחַיִּים שֶׁלָּכֶם מֵרַצֶד לִפְעָמִים.מִתבַּלבֵּל עַם הָרוּחַ. תִּהְיוּ שָׁם בִּשְׁבִילוֹ. לְגַבּוֹת אוֹתוֹ, לְהָגֵן וְלִתְמוֹך.
גַּם אִם מְטַפְטֵף עֲלֵיכֶם חֵלֵב. וְזֶה מַפְחִיד.
תָּבִינוּ, הוּא לֹא רָגִיל לִבְכּוֹת.
קָשֶׁה לוֹ לְהִתְמוֹדֵד עִם הָעֻבְדָּה שֶׁהַפַּעַם הוּא בַּצַּד שֶׁזָּקוּק לָכֶם. וְלֹא כִּי הוּא לֹא רוֹצֶה לְהֵעָזֵר. אֶלָּא כִּי הוּא לֹא מְסֻגָּל לְבַקֵּשׁ.
הוּא יוֹדֵעַ לִהְיוֹת שָׁם בִּשְׁבִיל כּוּלָּם. הוּא לֹא מַכִּיר מְצִיאוּת אַחֶרֶת.
אָז תִּהְיוּ שָׁם בִּשְׁבִילוֹ.
תִּהְיוּ אִיתּוֹ נוֹכְחִים בָּרֶגַע הַשָּׁקֵט הַזֶּה. שֶׁמְּטַפְטֵף לוֹ הַחֶלֵב מֵהָעֵינַיִם.
תִּשָּׁאֲרוּ גַּם שֶׁמִּתְיַבֵּשׁ, זֶה שָׁבִיר.
הוּא לֹא צָרִיךְ מִלִּים וְלֹא צָרִיךְ שְׁתִיקוֹת עֲצוּבוֹת.
הוּא מֶלֶךְ הַמִּלִּים, הַשְּׁתִיקוֹת וְהַמִּנּוּן שֶׁלָּהֶן.
הוּא צָרִיךְ פָּשׁוּט מִישֶׁהוּ שֶׁיָּכִיל אִתּוֹ בְּיַחַד אֶת הָרֶגַע הַזֶּה.
שֶׁהוּא נִשְׁבַּר.מרים סולובייציק הגיבה לפני 10 חודשים, 1 שבוע 6 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
000חברה חדשה
חזק ממש
אהבתי!
קטע מאד יפה!!
מסר כתוב מדהים!
-
-
000חברה חדשה
תודה!
כל מה שאני שולחת זה מקורי שלי..
-
-
000חברה חדשה
אהבתי שעשית אנלוגיה לנר : החלב שטפטף מהעיניים… כי אכן נר אלוקים נשמת אדם…
-
84718340פעילה בקהילה
לדעת לבקש עזרה זה דבר חשוב מאוד, זה יכול מאוד לקדם את הבנ”א לקראת התכלית שלו.
למה יש בעולם כל כך הרבה אנשים, כדי להיעזר זה בזה, אני למדתי איך לבקש עזרה ואיך לקבל אותה
בדרך הקשה, הקשה מאוד וראיתי על עצמי ובשרי כמה זה חשוב ובלתי נמנע. יש לבקש את העזרה בשפה שימושית ומילולית, לפעמים כשאנחנו צריכים עזרה אנחנו לא מבקשים אותה אלא מתנהגים אותה, דבר שגורם לאנשים בסביבה לדחות את הבנ”א ולהתייחס אליו לא יפה
צריך גם לדעת מי יכול לתת לך את העזרה המתבקשת, לבקש בצורה מילולית, ישירה ומנומסת כדי שהאדם שאת מבקשת ממנו את העזרה ירצה באמת לעזור לך.
בברכת
הרבה בריאות ונחת
-
84718340פעילה בקהילה
כמו כן, לא לבקש עזרה ממקום של מסכנות וקורבנות, זה גם מרחיק את האנשים שעשויים לעזור, יש לבקש ממקום של קצת חוזק ועצמאות, לכן צריך לבקש עזרה לפני שנופלים מהרגליים
Log in to reply.