כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,132 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! גיליתי אותך קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ גיליתי אותך כתיבה ספרותית גיליתי אותך פורסם ע"י אסנת קטרי בריאות תזונה והתעמלות on 20/02/2022 ב1:14 am גיליתי אותך- גיליתי את עצמי! עזר לך? 👍 גיליתי-אותך.jpg 423 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה שירה ג הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שירה ג גרפיקה חברה 20/02/2022 ב5:38 pm וואו כתיבה יפה ומסקרנת אני קוראת ומנסה לנחש את מי גילית ממש הסתקרנתי והתרגשתי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו