כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,378 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה הַבֵּן הַחֲמִישִׁי – אהובה מליח קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ הַבֵּן הַחֲמִישִׁי – אהובה מליח Tagged: הבן החמישי, פסח כתיבה ספרותית הַבֵּן הַחֲמִישִׁי – אהובה מליח פורסם ע"י אהובה מליח טיפול on 10/04/2025 ב7:15 pm מעבר לגבם של ארבעת הבנים בהגדה, עומד הבן החמישי. הוא אפילו אינו יודע, שהוא אינו יודע לשאול. אין מה לפתוח לו כמו לבן הרביעי. רק צריך להקשיב לו. חג שמח ❤ עזר לך? 👍 מיכל דהרי הגיבה לפני 3 חודשים, 3 שבועות 6 חברות · 6 תגובות הבן החמישיפסח 6 תגובות RINA A גרפיקה חברה 10/04/2025 ב8:16 pm מהמם. נוגע. יפה יפה!!! עזר לך? 👍 michalbarda כללי חברה 10/04/2025 ב10:38 pm נגעת בי יותר ממה שאת חושבת!! תודה💗 עזר לך? 👍 אהובה מליח טיפול חברה 10/04/2025 ב10:49 pm חיבוק ענק. בשנה אחרת כתבתי שיר על האמא של הילד החמישי. הנושא קרוב מאד לליבי. ליבי יוצא אליהם. ממש קרוב 🙏🏻 עזר לך? 👍 מרים סולובייציק יעוץ אימון והנחיה חברה 11/04/2025 ב8:02 am הטקסט והעיצוב משלימים זה את זה. עזר לך? 👍 תהילה ל כללי חברה 11/04/2025 ב2:53 pm וואוווווווו זה שיר מדהים ונורא נכון ואמיתי. כתיבה מהממת. ריגשת. עזר לך? 👍 מיכל דהרי הוראה רכזות וחינוך חברה 13/04/2025 ב11:13 pm וואו!חזק במיוחד! “שהוא אינו יודע,שהוא אינו יודע לשאול” עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו