הפסקת קפה – קול קורא להגשת מועמדות לכתיבה.

קדם Forums כתיבה ספרותית הפסקת קפה – קול קורא להגשת מועמדות לכתיבה.

• הפסקת קפה – קול קורא להגשת מועמדות לכתיבה.

פורסם ע"י תהילה ב  הייטק on 21/11/2024 ב12:20 am

ציטוט דיתי ויינשטיין:

קול קורא להגשת מועמדות לכתיבה.

אין לי ספק שיש לנו בקהילה כותבות מוכשרות שרוצות לפרוץ, להוציא את הטקסטים מהמגירה ולהגיע לקהל ענק שיקרא אותן ויתחבר.

אני מבינה אתכן, גם אני הייתי שם, כותבת למגירה וחולמת בשקט שיום יבוא ואנשים שהם לא המשפחה הקרובה והחברה הכי טובה שלי יקראו אותי (רבקה, זוכרת איך היינו יושבות בחדר שלי והייתי מראה לך בהתרגשות מה כתבתי?). לפעמים אני צובטת את עצמי ולא מאמינה שזה קרה.

חשוב לי להגיד מראש שלא כל מה שישלח יוכל להיכנס למגזין, לא כי זה לא יהיה טוב, אלא כי לא בטוח שזה יתאים. תקחו את זה בחשבון כשאתן שולחות. אני יודעת כמה זה יכול לפגוע. הייתי שם ונפגעתי מתשובות שליליות והיום כעורכת אני מבינה שבאמת בלתי אפשרי לקבל כל טקסט.

מה תכלס?

מוזמנות לשלוח טקסטים קצרים – עד 250 מילה.

זה יכול להיות פרק קצר מסיפור בהמשכים, טור דעה, כתבה קצרה או כל רעיון אחר שיעניין נשים.

את הטקסט יש לכתוב בגוף המייל, בצירוף שם מלא.

לא יעשה שימוש בטקסטים ללא אישור מפורש מהכותבת כמובן. אנחנו ניצור קשר עם כותבות הטקסטים שיעברו את הסינון הראשוני.

לשלוח מייל ל: office📖hafsakatcaffe.co.il

בנושא: קול קורא להגשת מועמדות לכתיבה

מחכה מאד לטקסטים שלכן

דיתי

*

ועכשיו דבריי: אינלי מושג אם מדובר על בתשלום או בלי. מניחה שכן (בכל זאת מגזין מכובד). הרבה הצלחה! תפרצו מהמגירה 😉

תהילה ב  הגיבה לפני 1 חודש 1 חברה · 0 תגובות
  • 0 תגובות

עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן