כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,134 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! טלפון של דבורי רנד קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ טלפון של דבורי רנד כתיבה ספרותית טלפון של דבורי רנד פורסם ע"י שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן on 11/11/2023 ב8:57 pm יש משהי שיודעת מה המספר של דבורי רנד תודה עזר לך? 👍 רחלי ש הגיבה לפני 1 שנה 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מיכל מיכל הייטק חברה 11/11/2023 ב10:11 pm יעזור לך כתובת מייל? עזר לך? 👍 שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/11/2023 ב10:22 pm עדיף לי מס’ טלפון ואם לא אני ייקח את המיל תודה עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 12/11/2023 ב8:00 am תזכורת: מספרי טלפון נא להעביר רק בתכתובת אישית, ולא כאן בשרשור. (גם כתובות מייל עדיף רק באישי, אבל אם זו כתובת מייל מפורסמת כמו זו שהסופרת כותבת על הספרים, פחות קריטי). בהצלחה. עזר לך? 👍 רחלי ש כללי חברה 13/11/2023 ב10:30 pm יש לה אתר, תנסי ליצור איתה קשר דרכו עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו