כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,357 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה יש למישהי את כתובת המייל של הסופרת נ. ארי? קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ יש למישהי את כתובת המייל של הסופרת נ. ארי? כתיבה ספרותית יש למישהי את כתובת המייל של הסופרת נ. ארי? פורסם ע"י נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן on 09/06/2025 ב6:57 pm יעזור לי ממש, תודה. עזר לך? 👍 נעמי – מלטשת מילים הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 5 חברות · 6 תגובות 6 תגובות מיכל כ טיפול חברה 10/06/2025 ב7:48 am הי, יש לי ספר שלה ובדקתי בפנים ובשונה מהרבה סופרות – לא מופיע שם האימייל שלה לפחות תדעי שניסיתי לעזור 😝. בהצלחות. דרך אגב, אני ממש אוהבת את הכתיבה שלה 🙂 עזר לך? 👍 גיטי : ) הוראה רכזות וחינוך חברה 11/06/2025 ב6:08 am נראה לי שזו היא (נחמי כפיר) תוודאי מולה… *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/06/2025 ב9:56 am תודה לך! המייל נחסם, רוצה להעלות אותו שוב בלי ג’ימייל או משהו? עזר לך? 👍 חומי קרמינר אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/06/2025 ב12:30 pm נ. ארי היא לא נחמי כפיר, מהיכרות אישית עם שתיהן. ולא, אין לי את המייל שלה. עזר לך? 👍 מאקרופון אולפן סאונד ונגינה חברה 11/06/2025 ב1:05 pm זה המייל שלה+ סיומת גמייל וכו ny20222022 עזר לך? 👍 נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/06/2025 ב6:47 pm תודה לכל האכפתיות כאן ובפרטי! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו