כל קול קָבַע! – תוצאות הסקר
-
כל קול קָבַע! – תוצאות הסקר
שלום חברות!
אני משתדלת לקיים מה שאני מבטיחה… והבטחתי לפרסם את תוצאות הסקר.
אז קודם כל – תודה! לכל אחת ואחת שענתה! מעבר למשוב (שהיה נחמד לי לקבל…) סייעתן לי ברעיונות ובמידע שיסייע לכולנו להפיק תועלת מקסימלית.
והנה התוצאות:
ממוצע שביעות הרצון מניהול הקבוצה: 6.6 (אשתדל לשפר. בפעם הבאה אני רוצה ממוצע של לפחות 8!)
ממוצע תדירות האתגרים הרצויה: כל שבועיים וחצי. (אשתדל, בל”נ).
ממוצע הנאה מהאתגרים: 7.2 (תודה! מקווה שתמשכנה ליהנות…)
ממוצע – הנאה מקריאת חומרים של חברות: 7.4 (הידד! המשכנה להעלות חומרים מעניינים בלבד!)
ממוצע – הנאה מהעלאת חומרים: 5.9 (התאכזבתי. אבל אני מקווה שביחד נצליח להתגבר על המחסומים ולהגביר את ההנאה, לתועלת כולנו).
מה עוד היה…?
לגבי דיונים נפרדים ליצירות ותגובות – 41% מעדיפות דיון נפרד לכל יצירה, וכנראה שנשמע בקול המיעוט הגדול ביותר.
לגבי נעיצת דיונים – שמינית מהתגובות העדיפו לוותר על נעיצת הדיונים… אבל הרוב כן חושבות שיש טעם לנעוץ. רק שלושה דיונים עברו את מחסום ה-50%: הסיפור השיתופי – 52% רוצות שהוא יינעץ.
ב-62.5% ‘זכו’ הדיונים של הודעות ממנהלת הקהילה והאתגר העכשווי. וזה מה שבעצם קרה, אם שמתן לב… כי כבר מזמן ראיתי שלשם הכיוון נוטה – וזה מה שימשיך להיות.לגבי נושאים לדיונים – הנושא ה”חם” ביותר היה השראות וכתיבה בפועל – עם 68%!!! הבא אחריו – סוגי יצירות וסוגות – 56%. אחר כך מדשדשים שאר הנושאים, והנושא המשעמם ביותר היה… קריאת חומרים שחברות מעלות – 20% (אבל זה היה עוד לפני הסיפור של מימי!!! 😉 )
לקחתי לתשומת ליבי.הצורך בקהילה נוספת סגורה לא היה מספיק ברור, ולכן לעת עתה נמשיך כפי שזה עתה.
כל הערה והארה נלקחה לתשומת לב, ושוב – תודה לכל אחת שענתה!!!
השאלון נסגר לתשובות נוספות, אבל תמיד אפשר לשלוח לי הודעות באישי או במייל [email protected].
מאחלת המשך הנאה ותועלת
לכולנו!!!
Log in to reply.