כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 47 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! כתובות מייל של מערכות עיתונים קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ כתובות מייל של מערכות עיתונים כתיבה ספרותית כתובות מייל של מערכות עיתונים פורסם ע"י נעמה אומנות הבמה והפקות תוכן on 12/11/2024 ב1:38 pm מחפשת את כתובת המייל של מערכת עיתון מרווה לצמא, של מדורי נשים/נערות. עזר לך? 👍 נעמה הגיבה לפני 51 דקות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות יהודית מדר צילום ומולטימדיה חברה 13/11/2024 ב12:21 pm עריכה “מרוה לצמא” – ר. קניג <k*marve.co.il> במקום כוכבית שטרודל עזר לך? 👍 נעמה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 13/11/2024 ב1:35 pm תודה רבה. אם יש למישהי עוד כתובות של מערכות עיתונים, זה יכול לעזור לי ומאמינה שלכולן… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו