כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,139 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! כתיבה שווקית קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ כתיבה שווקית כתיבה ספרותית כתיבה שווקית פורסם ע"י מירי הוראה רכזות וחינוך on 04/12/2024 ב4:21 am אני רוצה ללמוד כתיבה שווקית. אשמח לשמוע ממבינות בתחום- איפה כדאי ללמוד? עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. הגיבה לפני 11 שעות, 1 דקה 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום חברה 04/12/2024 ב9:35 am ממליצה מאוד על ליבי שני! קורס דיגיטלי שווה ועל הדרך את קונה גם את ליבי – שזה שווה בפני עצמו!מאוד יישומי, ברורפרקטי ומרתק! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו