כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 10 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,357 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה לֶאֱחֹז בִּזְנַב הַמַּטֶּה (יום השואה תשפ”ה) – אהובה מליח קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ לֶאֱחֹז בִּזְנַב הַמַּטֶּה (יום השואה תשפ”ה) – אהובה מליח Tagged: יום השואה כתיבה ספרותית לֶאֱחֹז בִּזְנַב הַמַּטֶּה (יום השואה תשפ”ה) – אהובה מליח פורסם ע"י אהובה מליח טיפול on 24/04/2025 ב4:55 pm לעולם נבין מה קרה ‘שם’ לפני שמונים שנה. אולי נבין, כשנחשוב על זה במושגים שלנו, כמו למשל, שש שנים של בוקר ה 7.10 או שישה מיליון של ‘הותרו לפרסום’. אולי אז נבין. אולי… עזר לך? 👍 צהלה הגיבה לפני 2 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 4 תגובות יום השואה 4 תגובות שולמית ט אומנות ועיצוב חברה 24/04/2025 ב5:54 pm כשחושבים על זה- נכון… עזר לך? 👍 מיכל דהרי הוראה רכזות וחינוך חברה 25/04/2025 ב9:31 am חזק!כל כך אמיתי ונכון ושורף…. כתיבה יפיפייה! עזר לך? 👍 גיטי : ) הוראה רכזות וחינוך חברה 26/04/2025 ב11:32 pm קצר ונוקב. עזר לך? 👍 צהלה הייטק חברה 27/04/2025 ב7:26 am אמיתי כמה שנכון עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו