כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,369 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה להי נאאר קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ להי נאאר כתיבה ספרותית להי נאאר פורסם ע"י מיכל וולף הייטק on 29/07/2025 ב8:01 am מישהי קראה את הספר הזה? מה הסגנון שלו? עזר לך? 👍 פסי פישר הגיבה לפני 6 שעות, 2 דקות 5 חברות · 5 תגובות 5 תגובות ת. עקבי הייטק חברה 29/07/2025 ב8:55 am פנטזיה, עולם אחר. כתיבה תיאורית מאד. יש כאלה שקצת העיקה עליהם, יש כאלה שהפריעו להם תיאורי אלימות. חלק מסדרה (שני ספרים כרגע) לא ידוע מתי יצא המשך. ואם. רוצה תקציר עלילה ממש? עזר לך? 👍 ברכי שפירא צילום ומולטימדיה חברה 29/07/2025 ב9:39 am יש תקציר של העלילה בפרוג, תעשי חיפוש למרות שאני מהאוהדות של הספרים, לא הייתי ממליצה לך להתחיל לקרוא זה נגמר ממש באמצע ולא ידוע אם יצא המשך. עזר לך? 👍 ת. עקבי הייטק חברה 29/07/2025 ב9:43 am באמצע זו מילה עדינה. ממש נפתחת חזית חדשה בחמש העמודים האחרונים. עזר לך? 👍 אסתר ק הייטק חברה 29/07/2025 ב10:03 am בספריה שלנו לא הכניסו אותו, טענו שהוא בעייתי עזר לך? 👍 פסי פישר כללי חברה 29/07/2025 ב12:24 pm אחד הספרים המוזרים.. וזה מה שכיף בו. הוא אחר. אחר. אחר. ושואב מאד. הכי לא קלאסי שיש (ובעיקרון אני שונאת פנטזיות, אבל הוא פשוט טוב) בדרך כלל אני קוראת ע”מ להתנתק, והספר הזה עושה את זה מצוין. אם הוא בעייתי- יש מצב. יש שם תיאורים קצת מוגזמים פה ושם עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו