כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,134 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! לכל הרואות שחור שבינינו:)) קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ לכל הרואות שחור שבינינו:)) כתיבה ספרותית לכל הרואות שחור שבינינו:)) פורסם ע"י תמר וינברג כללי on 28/10/2023 ב10:38 pm מוקדש באהבה♥ ובהערכה♥♥ מיותר לציין שהערות והארות רק ישמחו אותי עזר לך? 👍 תמר וינברג הגיבה לפני 1 שנה 10 חברות · 12 תגובות 12 תגובות בתא-ל טשיטיד מדריכה זוגית לכלות ונשים יעוץ אימון והנחיה חברה 28/10/2023 ב11:02 pm כמעט לא קראתי בגלל הכותרת…. רק בגלל שזו את הצצתי לכמה מילים והתמוגגתי פעמיים, מסתבר שלמרות כל החזיתות שנפתחו נגדנו יש חזית אחת שלעולם קיימת וצריך בה הרבה שמחה קצת ציניות וכוחות כל יום מחדש אלופה! היה פשוט כיף לקרא אותך! עזר לך? 👍 דבורי ברלין גרפיקה חברה 29/10/2023 ב3:43 am אווואווו אמיתי וכתיבה יצירתית עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 29/10/2023 ב3:50 am אחד הקטעים החמודים שקראתי☺ עזר לך? 👍 תמר פ. הייטק חברה 29/10/2023 ב10:23 am מדהים! כתיבה זורמת, שנונה ויצירתית! ממש אהבתי 💙 התוכן מושלם, אבל אם בא לך הערות על הניקוד, אז יש כמה:) עזר לך? 👍 תמר וינברג כללי חברה 29/10/2023 ב9:19 pm תודה כולן על התגובות והמחמאות:)) בתאל, הסמקתי ממש😊 ותמר, בעיקרון הניקוד עלה לי על העצבים בשלב כלשהו, אבל אשמח בהחלט לקבל עליו תיקונים עזר לך? 👍 חלי גלר צילום ומולטימדיה חברה 30/10/2023 ב1:21 am את כותבת כ ל כ ך יפה. הקצב שלך מתקתק. השיבוצים כמו יהלומים! אני קוראת ולומדת המוווון על כתיבה, ובכזה סוג עוד לא נתקלתי! אהבתי כל מילה. ושמרתי לעצמי צילומסך… עזר לך? 👍 תמר וינברג כללי חברה 30/10/2023 ב9:12 pm 😊😊 עזר לך? 👍 צ י הוראה רכזות וחינוך חברה 31/10/2023 ב2:49 pm מדהים ביופיו!!!! איזה כתיבה משובחת, נהנתי מאד מאד לקרוא ירדת לעומק התיאורים בצורה מדהימה- כל שורה יותר יפה מקודמתה!!! תמשיכי לשתף… עזר לך? 👍 סטודיו פלפלת צילום ומולטימדיה חברה 31/10/2023 ב9:50 pm תמרררר לא הבנתי מה זה הבינה היתרה הזאת שיש לך???זה רמה גבוהה מאוד מאוד, כתיבהאינטלגנטית, סרקסטית. באמת מרשים מאוד מאוד מאוד נהינתי🙂אני מנסה בכל כוחי להביע את ההתפלאות שלי.את פשוט מוכשרת❤🧡💛💚💙💜עלי והצלחי! עזר לך? 👍 אסתי הייטק חברה 01/11/2023 ב8:56 pm וואו, מדהים!!! קראתי פעמיים, פעם אחת בשביל לקרוא ופעם שניה בשביל ל-ק-ר-ו-א! 👏👏👏👏👏👏 עזר לך? 👍 אסתי בוקובזה גרפיקה חברה 01/11/2023 ב9:59 pm וואו אהבתי התחברתי ומצאתי את עצמי שם… כמעט באותה פוזה…. עזר לך? 👍 תמר וינברג כללי חברה 05/11/2023 ב5:07 pm איזה כיף להכנס לכאן ולגלות כאלו תגובות מחממות:))) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו