כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,413 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה למה קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ למה כתיבה ספרותית למה פורסם ע"י adira כללי on 10/09/2025 ב10:19 pm למה זה לא רק חיה, למה זה גם מפלצת, חיה בתוכי את הלב מפוצצת עזר לך? 👍 טליה בן שושן הגיבה לפני 1 שעה, 36 דקות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות suuzi אופנה יופי וטיפוח חברה 10/09/2025 ב10:36 pm ולמה את מקיימת אם תעשו לי משכן ושכנתי בתוכם? גרשי כל חיה ומפלצת. קדימה! אל תתני להם להיות בתוכך פנימה… עזר לך? 👍 אבישג אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/09/2025 ב10:41 pm אח. כואב ולא פשוט! נגעת בי. עזר לך? 👍 טליה בן שושן אומנות ועיצוב חברה 10/09/2025 ב11:07 pm בול! ממש לא רק חיה. אהבתי ❤ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו