כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 15 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,357 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה מבחניםםםםםםםםםם? את יכולה להישאר רגועה! קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ מבחניםםםםםםםםםם? את יכולה להישאר רגועה! כתיבה ספרותית מבחניםםםםםםםםםם? את יכולה להישאר רגועה! פורסם ע"י מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן on 10/06/2025 ב11:39 pm הי, זה פעם ראשונה שאני משתפת פה. ממש אשמח להערות. אני מדגיה שזה לא שיר, אלא פשוט קטע כזה כמו ספוקן או משהו כזה… מוקדש לכל מי שבשבועיים מבחנים, ולא רק. רלוונטי לכל אחת. עזר לך? 👍 מלכה קליין הגיבה לפני 1 חודש 5 חברות · 7 תגובות 7 תגובות מיכל כ טיפול חברה 11/06/2025 ב7:48 am הי, זה ממש מתאים גם לכל מבחני החיים – כל מילה! אהבתי ממש, כתיבה קולחת ויפה בהצלחה לכולם!! עזר לך? 👍 מירי 😊 גרפיקה חברה 11/06/2025 ב7:59 am וואו זה ממש יפה כל הכבוד! את כותבת הרבה? או שזה כישרון מולד?😉 ממש יפה התלהבתיייייי😍 עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/06/2025 ב10:35 am תודה רבה!!! אני כותבת הרבה! בעיקר לעצמי… אבל זה כישרון מולד, שעם הזמן משתפר! עזר לך? 👍 מירי 😊 גרפיקה חברה 11/06/2025 ב4:54 pm כל הכבוד עלי והצליחי מחכה לשיתופים שלך…😍 עזר לך? 👍 רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/06/2025 ב5:01 pm אמאלה, זה בא לי בדיוק במקום… -הקב”ה מעמיד אותי בנסיון, שאני אומרת— -בלי האמונה הייתי– חס וחלילה.. -ופתאום אני רואה את זה, וזה כאילו הקב”ה עושה לי כזה: ‘הי, רחלי- אני פה, אם חשבת שלא.’ תודה רבה-רבה-רבה! -תמשיכי לכתוב, אלופה!! 👍🏼👍🏼👍🏼 עזר לך? 👍 יעל כ חשבונאות ויעוץ מס חברה 11/06/2025 ב5:29 pm כל כך יפה! כשלומדים למבחן- קצת שוכחים שאנחנו עושים את ההשתדלות, אני אלמד ואני אעשה ואני אצליח… כשמגיע המבחן- מרגישים כל כך חזק את מה שכתבת, שהכל בידי השם והציון שלי נקבע כבר (זה לא פותר אותי מאחריות אבל מכניס לפרופורציות). שיתפת בזמן טוב:) עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 12/06/2025 ב12:40 pm תודה רבה! איזה כיף! עד עכשיו לא העזתי לשתף, וממש נתתם לי חשק! ורחלי, ריגשת אותי! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו