כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 43 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,363 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה מבצעי חנוכה קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ מבצעי חנוכה כתיבה ספרותית מבצעי חנוכה פורסם ע"י ת. עקבי הייטק on 26/12/2024 ב9:31 am כהמשך לדיון שפתחה תמי – מישהי יודעת לציין מבצעים בחנויות? בפועל, התחילו איתם כבר? עזר לך? 👍 אתי כהן הגיבה לפני 7 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות תמי אפשטיין כללי מובילה 26/12/2024 ב9:32 am ברור שהתחילו. תיכנסי לאתר של אור החיים ויפה נוף ותורידי קטלוגים (או שתראי את המבצעים) אולי יש גם לקולמוס. לא ראיתי. עזר לך? 👍 ת. עקבי הייטק חברה 26/12/2024 ב9:37 am מסתכלת. אם לא היית כותבת על זה – לא הייתי יודעת… תכתבו ירד רק ב8 שקל! יש אותו בעוד חנויות חוץ מאור החיים? מישהי יודעת? עזר לך? 👍 תמי אפשטיין כללי מובילה 26/12/2024 ב9:38 am תבדקי באתר של יפה נוף. אולי בחנויות ספרים פרטיות עזר לך? 👍 תמי אפשטיין כללי מובילה 26/12/2024 ב9:46 am ביפה נוף: 135 באור החיים: 120 הערכה שלי – זה לא ספר שירד מדי מהר במחיר. בוודאי לא בחצי השנה הקרובה (אלא אם יקרה משהו דרמטי מדי) עזר לך? 👍 אתי כהן כללי חברה 26/12/2024 ב12:00 pm יש אותו ביפה נוף אבל הוא יותר יקר שם (נראה לי 135) ואין עליו מבצע, ומה שנראה גם לא יהיה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו