כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 23 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,104 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! מה הטלפון / מייל של הסופרת חיה הרצברג. קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ מה הטלפון / מייל של הסופרת חיה הרצברג. כתיבה ספרותית מה הטלפון / מייל של הסופרת חיה הרצברג. פורסם ע"י RACHEL BEN PORAT הוראה רכזות וחינוך on 29/08/2024 ב6:28 pm דחוף ממש. תודה עזר לך? 👍 מרפסת נוף הגיבה לפני 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מרפסת נוף גרפיקה חברה 29/08/2024 ב8:03 pm תנסי chaya.hertzberg*gmail.com עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו