משהו שניסיתי לכתוב, אשמח לתגובות 🥰
-
משהו שניסיתי לכתוב, אשמח לתגובות 🥰
אני עוד אחת שמנסה לכתוב, זו פעם ראשונה שאני מעיזה לעלות משהו לביקורת של קוראים… אני אשמח לכל תגובה שהיא.🙏
אור היום ששטף את רחובות הבירה היה די דומה לקודמיו, וכך גם השיגרה.
היו כאלה שקמו מוקדם לפתוח מאפיה או חנות שצריכה התערגנות מוקדמת לפני שכל קוני הבוקר יגיעו. היו גם האחרים שקמו מאוחר יותר ויצאו לשגרת יומם. והיו גם אלא שקמו מאוחר חסרי נשימה ורצו בתזזיות כדי לשמור על שגרת יומם.
באותו בוקר שגרתי נראתה נערה שמשתיכת לסוג השלישי רצה במורד הרחוב, במהירות נכנסה למאפיה חטפה לה משם שתי לחמניות זולות זרקה את המטבעות על הדלפק והמשיכה בריצתה.
אנשים לרב משייכים את האלה מהזן השלישי תחת הקטגוריה “עצלנים”. ואולי באמת היו כמה ששיכו את אותה נערה לקטגוריה זו. אך המעטים שהכירו אותה מקרוב ידעו שהיום שלה נגמר בשעה שהראשונים משקימים.
אותה נערה או בשמה “מרני” עדיין לא סיימה את חוק לימודיה ולכן צריכה כל בוקר לקום בשעה הגיונית כדי לא לתת למורתה עוד סיבה להאשים אותה בשלל האשמות חסרות השחר והבסיס שכבר האשימה אותה.
מסתבר שמורות לא אוהבות בנות חסרות בית יציב, הורים, וכסף. מפני שחסר זה מוביל את אותן בנות לחוסר השקעה, וזאת לא בגלל חוסר מוטיבציה אלא פשוט חוסר בפניות נפשית ופיזית.
כאמור מרני רצה מיואשת לבית הספר בניסיון להספיק להגיע לפני מורתה, תוך כדי שהעבירה בראשה את היום העמוס שמחכה לה בהמשך.
ראשית היא צריכה להיות נוכחת בלימודים עד 12 לפני הצהרים. ולאחר מכן לרוץ לביתה לארגן לה ולאחיה ארוחת צהורים כל שהיא. ומיד לאחר מכן לרוץ לבית של גברתה שם כבר מחכה לה הסינר המגש וים של עבודה עד השעות הקטנות של הלילה.
Log in to reply.