סיפור בהמשכים || חצי הדרך || תגובות
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ סיפור בהמשכים || חצי הדרך || תגובות
-
ורד
ממש הגזמת
כמה זמן אנחנו יכולות לחכות בין פרק לפרק
זה מדי קשה😉
-
תודה עליכן💞
בין אזעקה לאזעקה כתבתי את הפרק הבא, לקח קצת זמן אבל בסוף זה יצא:)
-
פרק 9 עלה:)
מוזמנות לקרוא אותו כאן.
kedemcenter.co.il
כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות.
-
ורד תודה, קוראת בשקיקה מההתחלה, כתיבה יפה ,זורמת מענינת ומרתקת אהבתי בפרק האחרון איך עברת כ”כ יפה מסיפור על העבר לתיאור שלו בהווה. רק שימי לב כתבת
<b style=”font-style: italic;”>וגילו שכל פעם הריצה מהגדר של הבית של אלון לגדר המשותפת יותר קצרה. אמור להיות שהיא יותר ארוכה , אם השטח של אלון גדול יותר.
תודה שהמשכת לכתוב גם בתוך הלחץ והאזעקות מעריכה מאד!!!
הרבה הצלחה
בתפילה לסיום המלחמה במהרה ולגאולה שלומה!
-
פרק 10 (!!!) עלה לאתר
מוזמנות לקרוא אותו כאן.
קריאה מהנה✨
מחכה לתגובות שלכן💜
kedemcenter.co.il
כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות.
-
לא יודעת על מי לרחם יותר,
אולי על שתיהם : (
ממש חיברת לדמויות…
-
ממש שמחתי לראות את ההמשך סוף סוף!!
זה ממש גע ללב הפעם מחכה להמשך טוב!!!
-
אני לא מתיאשת מלבדוק כל יום אם עלה עוד פרק🤔
הסיפור מידי מרתק בשביל להפסיק באמצע😁
-
ואוווו טוב שאת אומרת🙏
(כי לפעמים אני חושבת שכבר התייאשתם😔) ממש ממש שמחה לשמוע שלא😍
האמת שאתמול הפרק היה מוכן סופית אחרי ביקורת והכל.. (זה המקום להגיד תודה ענקית לבדודה שלי האלופה מ. על ביקורת ברמה גבוהה ובמהירות לא נורמאלית, בזכותה הפרקים יותר מדוייקים וטובים, תודה.😍) אבל לא היה לי אפשרות להעלות אותו לצערי..
היום בערב בעז”ה אעלה את הפרק💕
-
ב”ה! פרק 11 עלה לאתררר🎉🎊
מוזמנות לקרוא אותו כאן.
ולא לשכוח לחזור ולהגיב כאן👇
kedemcenter.co.il
-
תודה!!!!!!
פינקת אותנו בפרק ארוך
אבל רחמי על האמא חשבתי שלפחות תדע בינתיים איפה הבן שלה…………(אולי אחרי שתדאג לו תקבל יותר בהבנה את מצבו…🤔)
-
תודה!! איזה כייף לקרוא!!💕
נכנסתי לפני שבועים לשגרה עמוסה מאוד, ב”ה.
אבל באמת מדהים לגלות שהצלחתי למצוא יותר זמן פנוי לכתוב בשגרה העמוסה מאשר בחופש (!)
אני מסכימה לעצמי לכתוב לכן שככל שתנדנדו לי יותר חזק זה יקרה יותר מהר. (זה פשוט דוחף אותי 🙂 )
Log in to reply.