כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,412 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה ספרי ליבי קליין- דחוף קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ ספרי ליבי קליין- דחוף כתיבה ספרותית ספרי ליבי קליין- דחוף פורסם ע"י פ אומנות הבמה והפקות תוכן on 06/07/2025 ב2:55 pm הי למישהי יש מידע באיזה ספר כתוב כל הקטע של רחלי עם הערבי? ממש דחוף תודה ויום טוב עזר לך? 👍 שרי אורנג' הגיבה לפני 2 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ברינדי א כללי חברה 06/07/2025 ב3:40 pm את יכולה לבדוק בתקצירים אם כתוב משו… יש לך פה: הספר ” שמים וארץ” במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים yefe.co.ilהספר " שמים וארץ" במחיר שווה | יפה נוף פלדהייםשמים וארץ – יפה נוף פלדהיים – רשת חנויות ספרים ארצית לכל המשפחה, ספרי קודש וספרי לימוד להזמנה גם באתר עם משלוח עד הבית! עזר לך? 👍 שרי אורנג' מיתוג שיווק ופרסום חברה 06/07/2025 ב3:44 pm אם אני לא טועה זה כתוב ב”לראת בטוב” עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו