כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,134 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! ספר מעניין לפסח יש למישהי המלצה? קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ ספר מעניין לפסח יש למישהי המלצה? כתיבה ספרותית ספר מעניין לפסח יש למישהי המלצה? ברכה קלרברג הגיבה לפני 7 חודשים, 1 שבוע 29 חברות · 63 תגובות אילה כהן חברה חברה 11/04/2024 ב11:04 pm תודה על המפה של הספרים של ליביעוזר ממש!מישהי יודעת איך קוראים לספר שלהוהאם כבר זמיןן לרכישה??ובאיזה אתר?בקולמוס או יפה נוף? עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה חברה 11/04/2024 ב11:08 pm קוראים לספר ‘בכל עת’. באתר הוא זמין לרכישה, באור החיים, יפה נוף וקולמוס. לחנויות יגיע רק שבוע הבא. עזר לך? 👍 גלי יצחקוב יצחקוב הוראה רכזות וחינוך חברה 11/04/2024 ב11:15 pm קוראים לו ‘בכל עת’ והוא זמין לרכישה. עזר לך? 👍 שרי הורוביץ בריאות תזונה והתעמלות חברה 21/04/2024 ב4:48 am אני רוצה מתח אבל מרתק שאני ארצה לקרוא שוב וגם שיהיה חדש(שעוד לא קראתי) יש לכם רעיון? עזר לך? 👍 ברכה קלרברג חברה חברה 21/04/2024 ב9:59 am מממליצה על כתר מלוכהועל הספרים של אפרת ברזל עזר לך? 👍 Page 2 of 2 → 1 2 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו