כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 24 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,133 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! עוד טיפה – שיתוף קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ עוד טיפה – שיתוף כתיבה ספרותית עוד טיפה – שיתוף פורסם ע"י רעות אנסבכר אומנות הבמה והפקות תוכן on 07/02/2023 ב2:33 am עזר לך? 👍 שושנה כהנא הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות פנינה ליכט הייטק חברה 07/02/2023 ב2:48 am מחבר ומיוחד!!! נימוק: הכתיבה אוורירית, נותנת תחושה של הקלה, והקצב גם יותר איטי, ממש מקלף טיפה ועוד טיפה… עזר לך? 👍 שולי סרף | סטודיו SARAF גרפיקה חברה 07/02/2023 ב9:08 am 👍👍👍 עזר לך? 👍 חני גלנץ אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 11/02/2023 ב8:36 pm איזה יפהההההה (והקצב פה הוא שמנצח את הכל! הכתיבה מדהימה המסר נוגע והקצב פשוט מותק!) נורא אהבתי עושה חשק לשתף גם… עזר לך? 👍 רעות אנסבכר אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 12/02/2023 ב2:38 am כיף לשמוע:) מוזמנת! מחכה לשיתופים שלך… עזר לך? 👍 מרים נ גרפיקה חברה 16/02/2023 ב1:53 am ואוו כמה עומקק! ממש התחברתי❤ עזר לך? 👍 שושנה כהנא כללי חברה 16/02/2023 ב2:31 am אוי משגע… המקצב! אני משוגעת על שירים עם מקצב ובלי חרוזים…. עושים לי טוב על הנשמה… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו