כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,357 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה עימוד קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ עימוד כתיבה ספרותית עימוד פורסם ע"י ס. מגנזי הוראה רכזות וחינוך on 06/05/2025 ב10:46 pm האם ניתן לבצע הערכה לצפי עמודים, אם יש לי כמות של 115 אלף מילה, ו300 עמודי וורד? עזר לך? 👍 תמר זיו הגיבה לפני 2 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דגש חזק אסתר מגנוז ניקוד ועריכת לשון הוראה רכזות וחינוך חברה 06/05/2025 ב11:15 pm 4 ש”ח לעמוד זה נראה לי המחיר המקובל לעימוד… בברכה אסתר מגנוז עזר לך? 👍 תמר זיו כללי חברה 07/05/2025 ב7:15 am עמוד נחשב כ-250 מילים. יש עמודים עם פחות… ואולי עם מעט יותר. אבל זה הסטנדרט. אז לפי הכמות שכתבת זה אמור לצאת כ-460 עמודים. (קחי בחשבון שיש גם הקדמה וכו’… וכן החלוקה לפרקים יכולה לגרום להרבה עמודים “ריקים”, אז זה גם מוסיף בכמות העמודים). עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו