כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,303 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה עימוד קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ עימוד כתיבה ספרותית עימוד פורסם ע"י ס. מגנזי הוראה רכזות וחינוך on 06/05/2025 ב10:46 pm האם ניתן לבצע הערכה לצפי עמודים, אם יש לי כמות של 115 אלף מילה, ו300 עמודי וורד? עזר לך? 👍 אסתר ניקוד והגהה הגיבה לפני 3 שעות, 15 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אסתר ניקוד והגהה הוראה רכזות וחינוך חברה 06/05/2025 ב11:15 pm 298 116 0 סטטוס תעסוקתי: פעילה בקהילה 4 ש”ח לעמוד זה נראה לי המחיר המקובל לעימוד… בברכה אסתר מגנוז עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו