כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 37 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,358 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה עריכה לשונית – שאלה קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ עריכה לשונית – שאלה כתיבה ספרותית עריכה לשונית – שאלה פורסם ע"י ס. מגנזי הוראה רכזות וחינוך on 21/07/2025 ב12:12 pm כמה עורכת לשונית לוקחת על טקסט של 1500 מילה? עזר לך? 👍 דגש חזק אסתר מגנוז ניקוד ועריכת לשון הגיבה לפני 1 שעה, 26 דקות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שרה לרנר הוראה רכזות וחינוך חברה 21/07/2025 ב12:57 pm צרי איתי קשר בפרטי ואענה לך שם. עזר לך? 👍 תמר זיו כללי חברה 21/07/2025 ב3:00 pm זו שאלה שקשה מאוד לענות עליה, כי זה תלוי גם בטיב העריכה הנדרשת. עזר לך? 👍 דגש חזק אסתר מגנוז ניקוד ועריכת לשון הוראה רכזות וחינוך חברה 21/07/2025 ב3:45 pm תוכלי ליצור איתי קשר, בשמחה!!! 0533147868 __________________________ בברכה אסתר מגנוז עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו