כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 23 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,133 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! קורס כתיבה יוצרת קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ קורס כתיבה יוצרת כתיבה ספרותית קורס כתיבה יוצרת פורסם ע"י הדס שאול חברה on 26/04/2023 ב2:36 pm היי, מישהי מכירה קורס טוב של כתיבה יוצרת אשמח שתשאירו שם ופרטים, תודה רבה. עזר לך? 👍 מירי סול הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 8 חברות · 8 תגובות 8 תגובות רחל R Y כללי חברה 26/04/2023 ב6:34 pm אני לומדת כרגע אצל אורית הראל כתיבה יצירתית. זה משהו ענק. ממליצה ממש בחום! מקצועיות. הנאה!! ליווי אישי כל זמן הקורס… היא מלמדת בבני ברק ובנות מגיעות מכל האזורים, אם את רוצה מס’ טלפון את יכולה לפנות באישי. בהצלחה רבה!! עזר לך? 👍 ח. כהן אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 27/04/2023 ב5:33 am מצטרפת להמלצה על הקורס של אורית הראל. למידה מובנית, יסודית מאד וממוקדת. עם המון אהבה לכתיבה. רוב הסופרות הגדולות למדו אצל אורית. עזר לך? 👍 חיה לאבין- כתיבה חיה מיתוג שיווק ופרסום חברה 26/04/2023 ב9:47 pm יש גם את לאה פוטש, שיעורים במייל. אני אישית למדתי ומאד נהניתי. חוויתי מאד, נוח ללמוד, מקצועי, שיתופים ופידבקים מבנות הקבוצה. מגדלת את דור סופרות הבא.(נחמי אפל, למשל .אגב, הכתבות שלך מהממות.) עזר לך? 👍 אושרת ישראלי יעוץ אימון והנחיה חברה 26/04/2023 ב9:54 pm בואו נבקש מדבורי רנד לפתוח קבוצה הרבה מהחדשות הם תוצרת הקורס שלה והן כמעט כמוה… עזר לך? 👍 דינוש music כללי חברה 27/04/2023 ב6:47 am היי, אני מעבירה קורס דיגיטלי במייל לכתיבת שירים, מתאים גם למתחילות וגם למתקדמות במחיר מוזל לגמרי ומשתלם לכל כיס.<div> מי שמעוניינת אשמח לתת פרטים. [email protected] </div> עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה חברה 27/04/2023 ב1:37 pm לומדת כרגע אצל דבורי רנד מקצועי מאוד! אינטנסיבי ומפדבק! לכל מי שיש אהבה לנושא הזה, ממליצה בחום!! עזר לך? 👍 הדס שאול חברה חברה 27/04/2023 ב4:49 pm אני ביררתי אצל דבורי הענין הוא שהקורס שעומד להיפתח הוא בזום ואני פחות אוהבת אני אוהבת פרונטלי עזר לך? 👍 מירי סול כללי חברה 07/05/2023 ב2:34 am גם אני מליצה על דבורי בחום!!! לדעתי, שווה לחכות לקבוצה הפרונטלית הבאה שתיפתח. מעשי מעשי. נהניתי מאוד! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו