קטע קצרצ’יק להגהה דחופה

קדם Forums כתיבה ספרותית קטע קצרצ’יק להגהה דחופה

• קטע קצרצ’יק להגהה דחופה

פורסם ע"י א טב-אל  כללי on 28/08/2025 ב8:43 pm

שלום חברות, יש כאן מישהי שיודעת הגהה מקצועית ויכולה לאשר או לתקן לי את הטקסט?

זהו סיפורו המיוחד של דניאל שוהם שקיבל מתנה בימי ילדותו, ספר, שהיה נראה כמו כל ספר רגיל, אך איש לא חלם שגיבור הסיפור הדימיוני יקום לתחייה, יצא מבין הדפים וישתלט על תודעתו. אף אחד לא יודע שהוא כלוא שם כבר שמונה עשרה שנה. בקרוב הוא יתעורר, וכשינסה לצאת הוא יאלץ לעמוד מול גיבור הסיפור.

מסע שובר שגרה שלא דומה לדברים שנראו עד היום וההומור הזולג ממנו מקשה לשחרר את הספר מהיד…

א טב-אל הגיבה לפני 2 שעות, 35 דקות 3 חברות · 4 תגובות
  • 4 תגובות
  • שרה לרנר

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    28/08/2025 ב9:14 pm

.

• שרה לרנר

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    28/08/2025 ב9:29 pm

היי @Ester.T , אני מצרפת כאן שתי גרסאות – אחת בהגהה לשונית בלבד ואחת עם טיפונת יותר עריכה.

גרסת הגהה לשונית בלבד:

זהו סיפורו המיוחד של דניאל שוהם. בילדותו הוא קיבל ספר במתנה, ספר שנראה היה כמו כל ספר אחר. איש לא חלם שגיבור הסיפור הדמיוני יקום לתחייה, יצא מבין הדפים וישתלט על תודעתו. אף אחד לא ידע שהוא כלוא שם כבר שמונה עשרה שנה. בקרוב הוא יתעורר, וכשינסה לצאת, ייאלץ לעמוד מול גיבור הספר.
    מסע שובר שגרה, שונה מכל מה שנראה עד היום. ההומור שזולג ממנו, מקשה לשחרר את הספר מהיד…

גרסה עם עריכה קלילה:

הספר שדניאל שוהם קיבל במתנה בילדותו היה נראה כמו כל ספר רגיל. אבל כשגיבור הספר הדמיוני יקום לתחייה ויצא מבין הדפים, הוא עומד להשתלט על דעתו של דניאל. שמונה עשרה שנה הגיבור כלוא שם, מבלי שאיש ידע. אך בקרוב הוא יתעורר, וכשינסה לצאת – ייאלץ דניאל לעמוד מולו.

מסע שובר שגרה, שונה מכל מה שקראתם עד היום. ועם ההומור שנוטף מבין דפיו, תתקשו לשחרר את הספר מידכם.

נ.ב. במשפט “אף אחד לא ידע שהוא כלוא שם…”, לא היה לי מספיק ברור מי כלוא – דניאל או גיבור הספר. אם תסבירי למי הכוונה, אוכל לדייק מעט יותר.

• ס. מגנזי

הוראה רכזות וחינוך
      חברה
      28/08/2025 ב9:50 pm

שרה הקפצת בכמה רמות

• א טב-אל

כללי
      חברה
      28/08/2025 ב10:18 pm

וואו שרה מה זה? איזה יופי!

מה, את מתכוונת לשפר את זה עוד???

דניאל הוא זה שכלוא 18 שנה בתוך התודעה

בוא נראה מה תוציאי מהטקסט עכשיו…

האמת חשבתי עלייך כשפתחתי את הדיון כי את עוסקת בתחום.

וואי עכשיו כשאני חושבת על זה אני יכולה להראות לך גם שירים באנגלית – אין לי למי להשוויץ וזה פשוט עצוב, היצירה רוצה להתפרץ ובמקום זה אני יושבת ומתרגמת לאנשים כל משפט…

שיואו איזה מתח…

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן