אז מצוין,
המנהלת של המסגרת ששם היא נמצאת עם העו”ס של המקום שם, עשו ישיבה איתי ועם הבחורה הנ”ל והמנהלת דיברה בנועם, בנימוס ובנעימות איתנו, העו”ס בעיקר שתקה וגם אני, רק ענינו על שאלות של המנהלת. והבחורה התחילה להשתלח בי, והמנהלת ביקשה ממנה לדבר בשקט אבל היא הרימה את הקול ואמרה שהיא לא מרימה את הקול! וכולנו דיברנו בשקט חוץ ממנה,
המנהלת אמרה לה שתכין לשבוע שאחרי כן רשימת מטרות שהיא רוצה להשיג מתהליך השיקום ביחד איתי, אז היא התחילה לצעוק שאני לא טובה, ושאני פגעתי בה כל הזמנים (!) היא לא הודתה בכך שהיו ימים שהיה לנו נעים וכיף ביחד, והיא גם לא התייחסה ברצינות לטענה של המנהלת שאני באתי כמה פעמים והיא לא היתה ולא הודיעה לי שהיא לא תהיה, כך שהזמן שלי הוא מוצר זול מבחינתה, וזה אחרי שנסעתי אליה מהלך בין 45 דקות לשעה מהבית שלי + הליכה של 10 דקות בחום ובקור ובגשם, והגעתי והגברת מכינרת לא היתה!!! ואם איחרתי ב5 דקות(!) כמה צעקות הייתי חוטפת ממנה, ולא עזר שום הסבר על זה ושום התנצלות לא התקבלה (אף שלא הייתי צריכה להתנצל בכלל, כי אני לא אשמה בפקקים.)
עם כל זה נתתי לה צ’אנס לשבוע שהיה אולי היא תרצה להביא רשימת מטרות, אבל העו”ס התקשרה אלי ואמרה לי שהבחורה לא מעוניינת להמשיך איתי, והיא התנצלה מאוד, אמרתי לה שלא צריך להתנצל, כי ידעתי שזה מה שיקרה בסוף וכי אני מרוצה מכך שהיא רצתה לעזוב וזה בא ממנה, הגם שממילא גם אני לא רציתי להמשיך, אלא רק לתת לה צ’אנס.
תכל’ס, עזבתי אותה, ובעזהי”ת השם ישלח לי אישה טובה ממנה. אמנם, הנשים שאני מתעסקת איתן סובלות מבעיות נפשיות, שגורמות לחלק מהן לבעיות התנהגות, אבל יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות. הנשים האחרות שאני מלווה אותן, יותר נחמדות למרות שהן גם סובלות לא פחות. לכן מה שאומרים לי הרבה, שגם אם אני אקבל אישה אחרת, קרוב לוודאי שהיא גם בעייתית, אבל יש כאלה שהבעיות שלהן לא חברתיות ולכן אפשר להסתדר איתן.