שירי //סיפור בהמשכים// תגובות
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ שירי //סיפור בהמשכים// תגובות
-
2782490פעילה בקהילה
פרק ק’- כאן
פרק ארוך במיוחד. אני יודעת שאני לא יכולה להשאיר אתכן באוויר,
ובכל אופן אני מקווה שהפרק הבא יוכל לעלות לפני יום שלישי… לא מבטיחה.
-
1692חברה חדשה
וואו,
את פורטת ברגישות על מיתרי הלב,
והמנגינה מותירה אותי מוקסמת.
💗
-
2072חברה חדשה
פרק ק’ זה לא יאומן😱
שירי זו אליפות!!
100 פרקים זה המון!!!
ושוב נשארתי עם לשון בחוץ…
😛😜😝
מחכה מאד מאד לפרק הבא!!
-
1070חברה חדשה
דיייי
את פשוט אלופה בלדעת איפה לעצור
מחזיקה אותנו שלא נברח… 😉
הפרק מדהים!!!
המקום שאביגיל נותנת לרגשות של שירי , ולא נבהלת
משום מה יצאתי בהרגשה שלאביגיל יש משהו לומר או הרגשה לא טובה מכל הסיפור הזה
ולגבי מרים, היא לא הולכת לדבר איתה על זה אפילו בטלפון? רק שלא יתנתק הקשר בינהם בצורה כזאת. בלי שום דיבור או הערכה או אמירת תודה משירי על העזרה ובקשת סליחה….
מחכה כמובן לפרק הבא!!!
-
1410חברה חדשה
פעם ראשונה שאני מגיבה פה…
תמיד ראיתי את כל הפרקים ולא היה לי כוח להתחיל להשלים עד שסוף סוף לקחתי פסק זמן וקראתי ה-כ-ל
ממש בנשימה עצורה (ועם דפיקות לב בסוף…)
הסיפור מהמם!!!!!!!!!!!
כתיבה מיוחדת מאוד, זורמת ומותחת ויחד עם זה מרגשת!
משהו קטן לא מובן לי בפרק האחרון:
כמעט בלי לשים לב, מצאתי את עצמי מול הבית הגדול של אמא. החצר הקדמית, שפעם הייתה מלאה בעציצים ירוקים ומלבלבים, נעלמה תחת שכבת ריצוף קרה שנוצקה עם השנים.
“אני מתנצלת שאין לי זמן לטפח צמחים,” היא אומרת לי עכשיו כמו בכל פעם שאני מגיעה לבקר. “אבל על הבית אני שומרת בדיוק כמו שאת אוהבת,” היא מוסיפה, מנסה לנחם אותי.ברגע הראשון לא הבנתי מי זאת היא, עד שקלטתי שזו בעלת הבית, אולי כדאי שתכתבי את זה יותר ברור.
תודה על רגעים של כיף שאת נותנת לנו!
-
2782490פעילה בקהילה
תודה יקרות. מעריכה כל אחת ואחת שכתבה.
קראתי כל מילה שלכן 😚
אני כל כך רוצה לכתוב לכל אחת בנפרד, אבל הזמן שלי קצר היום
אז מתנצלת שאני מגיבה בכלליות…
מעדכנת שהפרק הבא יעלה הלילה, כנראה בשעה מאוחרת.
-
1384חברה חדשה
שירי
את פשוט אלופה!
בלי לשים לב (או עם) את מעבירה אותנו תהליך מדהים
מרגישה כאילו אני נמצאת בתוך הסיפור, הלב שלי עדיין דופק…
אין כאלה סיפורים
ברמה
בעומק
ברגישות
ביצירתיות
במקצועיות
מחכה כבר שתוציאי אותו לאור הלוואי בקרוב…
אולי הייתי צריכה לחכות עם התגובה לסוף,אבל לא מתאפקת…
בטוחה שהסוף יהיה יפה כמו כל הסיפור
תודה על התענוג הזה!
-
-
24102חברה חדשה
שירי, לא תמיד אני מגיבה
אבל אני מתענגת כל פרק מחדש!
תמשיכי לכתוב לנו עוד ספרים מיוחדים כאלו
את נכס לעולם הספרות!
לי הציק משהו קטן בקטע הזה,
“אני מתנצלת שאין לי זמן לטפח צמחים,” היא אומרת לי עכשיו כמו בכל פעם שאני מגיעה לבקר. “אבל על הבית אני שומרת בדיוק כמו שאת אוהבת,” היא מוסיפה, מנסה לנחם אותי.
שירי לא אמרה באחת ההזדמנויות שהיא לא ביקרה בבית של אימא שלה כבר שנים?
אולי התבלבל לי שאמרה שלא הייתה בעליית הגג אף פעם מאז שרשל הלכה?
משום מה, המילים האלו קפצו לי עין.
תודה על הסיפור!
מעריכה מאד את המאמץ שלך להגיש לנו פרקים בקצב מהיר בלי לוותר על איכות!
-
120296פעילה בקהילה
לי הפריע משהו אחר, הם שמו ריצוף בחצר בלי לקבל אישור – מוזר, ולא תקין – לא?
-
-
668חברה חדשה
ב”ה
וואו שירי!
איזה תענוג לקרוא כל פרק בפני עצמו בסיפור הזה, העומק, היופי, הרגישות, יחסי אנוש הכל כך עדינים. מצד אחד מוכרים ומצד שני מנותחים ברגישות עד לעומק העומקים.
סכין המנתחת שלך כל כך דקה ורגישה ואת עושה בה נפלאות. תודה שירי!
בנוסף, הפן הבריאותי מאד מוסיף פה לעלילה ומעשיר אותה. בחירה מצוינת שפועלת נכון.
מתנצלת על העיכוב בתגובה, לקחו לי כמה ימים להתחבר שוב למערכת ובכל פעם היא זורקת החוצה או מפריעה לכתוב את התגובה שכל כך חשוב לי.
קודם כל, איזה סיפור רגיש. המיוחדות בסיפור שהרגישות לא באה על חשבון העומק אלא צובעת אותו בגוונים אחרים, לא מורידה מעוצמת ההתרחשות הסוערת בעלילה ולא מורידה שום דבר ברמה, להיפך. היא מעלה! תמשיכי לכתוב אחרי הספר הזה, בבקשה! העם צריך אותך שירי 😊 וברור מאליו שהספר הזה חיב לראות אור. יש לו כל כך הרבה מה לתת לאנשים. אני מעמיקה שגם לנו הקוראות יש מה לעין בו שוב ושוב ולגלות עומקים חדשים שקשה לראות כשממהרים לדעת מה קרה.
ההתרחשויות האחרונות סוערות במיוחד, ומפליגות אותנו יחד עם שירי מהר מאד קדימה ולא נותנות הרבה אפשרויות לנשום נשימות עמוקות, המרווח בזמנים לא עוזר לזה כמובן, זה לנשום בתוך הסיפור ולא מחוצה לו.
שירי התקדמה פה הרבה בפרקים האחרונים, קודם כל הלימוד דלה אצל מרים תמיד מוסיף ידע, והישום של הידע בעבודה הוא מאד חדש וגם לא מאד רגיל אצל שירי, וכעת מול בתי’ה – אלישבע.
מענין אותי – האם מרים הבינה ומאמינה שבתי’ה באמת עשתה זאת לשירי? נראה שהי’ה משהו לפני ששירי ואביגיל באו. אני מקווה שאת הולכת להתיחס לזה. ומצטרפת לנקודה שעוד מישהי העלתה – נראה שאביגיל מסתירה משהו משירי. הרגשתי גם קצת קודם כאילו יש קשר נסתר מסוים בין אביגיל לאלישבע ומתוכו אביגיל פועלת עם שירי, אמנם אביגיל מוכיחה את עצמה אך בכל אופן זה לא מובן.
אני מקווה שתחזירי את הזירה גם לכוכי. היא חסרה לנו…
ועכשיו, הפרק הזה עלה על כולנה. שירי הגיעה סוף סוף לעלית הגג! מאד הסתקרנתי איך את הולכת לגלות, מתחת את זה כל כך יפה ונתת לנו את אפקט ה”אולי לא” עם כל תיאור, הבאת אותו ממש לקראת הסוף ובצורה מאד חלקה יחד עם הטקסט. מעורר התפעלות שירי!
שאלה טכנית קטנה שעלתה לי – האם הציור לא אמור להתיבש לפני שמכניסים אותו לתיקי’ה? גם כי צבעי פנדה ידועים בלכלוכם, בעיקר עם התיאורים על השומניות והקישוטים שגרמו גם בחולצה שצירה וגם בפנים שלה נותנים תחושה שברגע שיכנסו לתיקי’ה בלי יבוש הם ילכלכו כל מה שיבוא איתם במגע.
אני מנסה לעכל את הפרק האחרון. הוא סוער מאד – שירי מבינה את גודל ההצלחה אך מצד שני הנפילה שלה עכשיו רצינית, היא מרגישה שהיא מאבדת את מרים לפי כל הסימנים שנתת בפגישה עם בתי’ה, מרים היתה מתוחה מאד וכנראה קצת הבינה למה שירי מכניסה אותה, ובנוסף עזרה לשירי וניסתה להרגיע את בתי’ה הנסערת שהרגישה נבגדת והסבירה את שירי ואת ההיגיון במעשים שלה. אך בכל זאת, היא אכן האמא שלה וזה לא קל. מהפגישה הקודמת כששירי מצאה את הספר אצל מרים, בו בתי’ה קפצה בפתאומיות לבקר ומהשאלה של מרים לשירי האם היא מוכנה להיפגש איתה, נראה שמרים די תכננה את זה… אמנם זה לא הגיוני לכאורה וגם לא מתאים לאופי המדויק שנתת לה בסיפור. בכל זאת הענין של המפגשים הלא אקראים (?) עם בתי’ה מורגשים כאילו תוכננו מראש איכשהו עם מרים. מקווה שתתני מקום גם לענין הזה בהמשך הסיפור.
במקביל נתת גם נקודת אור ביום למחרת עם המסר מרשל. השארת אותנו במתח אבל התפירה שלך כל כך מדויקת שאפשר להבין למה כל כך קשה לך להדביק את קצב הסקרנות שלנו שמתחילה מיד כשאת משחררת את הפרק החדש… מקווה שאת עומדת בעומס. שהשם יתן לך כוחות להצליח!
חשוב לי לקרוא איך בתי’ה נראית חיצונית – יש לה כיסוי ראש? שיער? סגנון ביגוד ועוד, אולי לא חובה אך כמובן כל פרט נוסף, מוסיף לעלילה גם אם לא ישירות. כדאי להוסיף מעט פרטים חיצונים שיתנו לקוראת תחושת הימצאות בסיפור ולא לחוש מחוץ למעגל.
אני מצטערת שאני לא מוותרת לך, הגיוני שתבקשי עכשיו רק לסי’ים את הסיפור. ולהמשיך לפתוח את הזירות האלו שקצת מאריכות ועלולות לסבך את העלילה עוד קצת הולך לעשות את החים פחות קלים ובכל זאת – אני מאמינה בך כל כך, כי הוכחת את השליטה שלך בחומר שאת כותבת, נראה לי מתבקש לסגור את הקצוות. יכול מאד להיות ששכחתי משהו,
שירי והכותבת (____) את נהדרת. בהצלחה בע”ה!
-
668חברה חדשה
ועוד משהו –
בעיני חשוב לשים לב שהעדינות והרגישות הטבעית של שירי לא מפריעה לה להתנהג נכון ובעוצמה הדרושה, אלא אפילו משביחה את התגובה בזכות העדינות שלה.
יתכן וזה מה שהפריע לאנטגוניסט בסיפור ויתכן שאלו דברים אחרים, אבל קשה להתעלם מכך ששירי מאד עדינה וזה מועבר החוצה.
לא יודעת איך אמרת שאפשר לנשום עכשיו נעה, אבי דווקא מרגישה ששירי נחנקת עכשיו יותר מחוסר אוויר בגלל החיסרון בקשר עם מרים, והחלק הלא ברור של רשל.
אבל יש משהו מרפא במפגש המוצלח שהי’ה להן, היא הצליחה לתפקד מול אלישבע בצורה שהיתה ממש קשה לדמיון בסיטואצי’ה מאד מורכבת. כפים לשירי!
ולכותבת של שירי! 🤗💞
-
2782490פעילה בקהילה
-
1692חברה חדשה
כואב לי,
כואב לי,
כואב לי.
😢
גם על שירי, וגם על רשל.
מסוגלת להבין את הדרך שרשל בחרה בה,
ובהתאם לנסיבות של חייה : (
אבל עדיין היא הדרך הקשה בעיני —
נס שהכנסת גם תקומה בסוף 🙏
-
-
2782490פעילה בקהילה
מנסה לענות כאן על שאלות, וכבר תיקנתי בעזרת הדיוקים שלכן כמה דברים חשובים. אז תודה!
רותי- יתכן ומשהו הפריע לאביגיל, הן עדיין לא שוחחו מאז.
ובקשר לזה- תמר, הרעיון שלך כל כך מעניין, אלא שהוא לא אפשרי בשלב הזה.
וגם לגבי מרים, עוד נדבר איתה ונסגור כל מה שצריך. נכון אתן מבינות שאין מה לדאוג בקשר אליה?
שרה ו. תודה על התגובה המחממת. ותודה על האמון.
ליבי, היא לא בקרה בעליית הגג, אבל בבית- כן.
ובאותו עניין, ה ה, לא כתוב שדבי הוסיפה את הריצוף בעצמה או נגד רצונם. עציצים יכולים להיות גם על ריצוף, הם לא חייבים לעמוד על אדמה. אדגיש שהשינוי הזה נעשה ע”י המשכירים.
ותמר… וואו
כמה זמן לקח לך לכתוב את זה? כי אם לא לקח לך יומיים אולי תתני לי קורס להרצת טקסטים יפים ומחוברים??
תודה על התגובה המפורטת שלך, התייחסת לכל כך הרבה דברים חשובים, שאני ארצה לקרוא אותה שוב.
העניין עם מרים בעז”ה יתבהר בקרוב. מה היא ידעה ומה לא, והאם משהו היה מתוכנן. וכך לגבי אביגיל.
לגבי צבעי הפנדה, הוא באמת מלכלך אבל הוא לא צריך זמן ייבוש. אפשר להניח עליו גיליון נוסף אם לא רוצים חותמות על גב הציורים האחרים, אבל ממש לא חובה. עיקר הלכלוך על האצבעות נובע ממגע ישיר עם הצבע ומהלחץ עליו.
לגבי התיאור החיצוני של בתיה, את צודקת מאד. אני אוסיף את החלק הזה במקור. (אגב, רמזתי ששירי לא הצליחה להבין אם היא נשואה או לא)
ובקשר לעדינות של שירי ולביטוי שלה, אלישבע-בתיה הכירה את שירי אחרת בזמן שהן התכתבו. שימי לב, שגם בהתכתבות עם שרה- היא שמרה על פרופיל נמוך וחלש ולא נתנה לאלישבע להבין שחל בה שינוי שיתן לה כוח להתמודד איתה. זו גם הסיבה שאלישבע בלעה בקלות את אביגיל כשירי, היא התאימה לה למה שהיא הכירה בשירי. והיא אפילו חזרה וזרקה על אביגיל את כל מה שהיא חושבת על שירי של אז…
אחת הדרכים להתמודד עם אנשים כמו אלישבע זה להפתיע אותם ולהפוך מול עיניהם את המציאות. שירי השתמשה בטכניקה הזו כמה פעמים במשך השיחה כדי לערער את ההגנות שלה ולהביא אותה לומר את מה שצריך.
כותבת את זה כאן, כי באמת חסר ההסבר הזה בשיחות עם מרים, רשמתי לי להוסיף.
שוב תודה תמר, קיבלתי הרבה מדבריך.
לילה טוב!
-
418חברה חדשה
מדהים!!!!
אין מילים כל פרק אני מתפעלת מחדש מהיכולת שלך להכניס אותנו ככה לאוירה שאת ממש בתוך הסיפור
תודה 😀😀😀
-
28חברה חדשה
אמאלה שירי סיפור מהמם…(כבר כתבתי ממיזמן😉)
רציתי לשאול, רק לי יש תתחושה מהשכנה של חמותה שרשל בחיים?
חוץ מזה שירי, בתחילת הסיפור אני לא זוכרת בדיוק פרטים הייתה אחת עיוורת ששירי פגשה בלימודים ואמרת בתגובות שיהיה לה המשך ושיתברר בסוף מה עניינה… היא קשורה בקשר אדוק לעלילה? או שזה סתם עוד סיפור מהצד?
ושוב תודיעי כאן כשאת מוציאה את הספר לאור:)
-
2782490פעילה בקהילה
תודה שולי. אני זוכרת שכתבת, מעריכה.
בקשר לחנה, הם לא רצו לספר לה, אז כך זה היה נשמע.
לגבי תמר- אם את זוכרת, אביגיל הלכה לבדוק שוב מה איתה,
בחלק ההוא שניסו לבדוק מי עוקב ואיך.
תוכלי לראות את זה בפרק ע”ג.
-
-
2782490פעילה בקהילה
היא לא היתה קשורה באמת.
-
-
-
-
48חברה חדשה
וואו…
אני כל פעם מתלבטת אם יש עניין שוב ושוב להגיד כמה שזה מדהים ומרגש ויפה….
רק לא כתבת מתי הפרק הבא…:)
-
2782490פעילה בקהילה
תודה יקרה. ושום דבר לא מיותר🌹
הפרק הבא עד מחר בעז”ה.
-
-
614חברה חדשה
דייי
שירי אני לא עומדת בסיפור הזה!!!
אני יכולה לספור ביד אחת כמה ספרים נגעו בי כל כך עמוק ,
בכמה ספרים הדמות הראשית ריגשה אותי עד כדי כך
ובכמה ספרים אני מרגישה שעברתי איתה תהליך כמו בספר שלך!
הפרק האחרון כל כך כואב ועם זאת מרגיע ומרפא הייתה לה סיבה טובה לרשל… אין פה עוד בגידה חלילה או חוסר רגישות…מחכה מאודדדדד לפרק הבא!
-
2782490פעילה בקהילה
אבישג… מרגש לקרוא אותך, יקרה.
תודה!
הפרק הבא יעלה בעוד חצי שעה בעז”ה.
-
-
38146חברה חדשה
מדהים!! הרגש שנשפך, איך ששירי למדה לקבל את עצמה – מעריצה לגמרי
אין מילים לתאר כמה העומק של הרגש נוגע
מחכה לסגירת מעגל מול אביגיל ומרים (ובתיה)
-
668חברה חדשה
שירי… וואו!
מצד אחד מרגש, מצד שני קצת מאכזב להישאר בלי שירי והדמויות שנכנסו לנו ללב ולנשמה 😲 ובמיוחד הכתיבה שלך תחסר מאד, הרגשתי שיש לי הרבה מה להתחדד עם הסיפור הקולח והמתוק שלך.
לגבי מה שכתבת –
<אגב, רמזתי ששירי לא הצליחה להבין אם היא נשואה או לא>
אכן, זכרתי שאמרת שהיא לא ידעה אם יש לה ילדים או לא, לכן התכוונתי שאפשר להוסיף – לדוגמא: “מה שעל הראש לא נראה כמו פאה” כמובן איך שמתאים לך לתזכר את הענין של ההתלבטות במה שהיא רואה ולתמלל אותו.
שוב, תלוי בהרגשה שלך, את יכולה גם להחליט שלא לתזכר את הענין וזו לגמרי הבחירה הנכונה לפי הטקסט. בכללי כדאי לתמלל מה היא רואה ואיך הוא נראה / נשמע / מוחש, ופחות להציב עובדה מוגמרת מהמבט של שירי נראה כך וכך.
אני בהלם קצת מהעובדה שבפרק אחד את כבר גומרת לנו את כל הקצוות של הסיפור הענק, העמוק והמרגש הזה. כבר התרגלנו שאת עושה את מה שנראה בלתי אפשרי אבל לא דמינתי כך…
בבקשה תסגרי את הקצוות הסגורים, אמנם במהלך הפרקים האחרונים דאגת לתזכר למרים ולאביגיל ולנו שזה תיכף מסתים ואולי הן לא תיפגשנה לעולם, אבל בכל זאת ציפינו ליותר…
עכשיו עוברים לכתיבת הספר הבא על שירי כמובן 😁
לגבי התגובה, כמובן שזה לא מתקרב לכתיבת שני פרקים סוערים ומלאים כל כך ביומי’ים, שירי, לי כנראה רק העריכה היתה לוקחת כמה ימים אם לא שבוע… אבל כיף לשמוע. תודה. 🙂
בקשר להתיחסות ליבוש הפנדה בציור – מקבלת מה שאמרת. את המקצועית בענין.
ושירי, בהצלחה להמשיך! אני ממש מקווה שאת ממשיכה לכתוב את קורותי’ה של שירי, היא נכנסה ללב שלנו וקשה להוציא אותה כל כך מהר ממנו. נשמח לאיזכורים לגבי ההמשך.
תצליחי בע”ה ותני לנו להמשיך להתענג מהאושר הצרוף הזה.
תודה על כל הסיפור המדהים עד עכשיו, ונקווה להמשך נעים לא פחות, הלוואי הרבה יותר!
-
2782490פעילה בקהילה
תמר, מקבלת לגמרי את זה שחסר תיאור חיצוני. מקבלת את זה שחסרים דברים,
אני מודעת לקמצנות שלי במילים… אבל אני באמת רושמת לעצמי הכל ומקווה שאחרי העריכה
יהיה כל מה שצריך.
אני חושבת על רעיון לסיפור הבא. אעדכן בעז”ה אחרי שאתאושש ואשלים את כל מה שהנחתי בצד
לכבוד הסיפור הזה.
-
-
1234חברה חדשה
ואו עוצר נשימה!
מחכה כל פעם לבדוק אם עלה עוד פרק ואז מפרגנת לעצמי כהמ דקות של פינוק עם שירי
תודה לך על זה😘
אחרי שהסיפור נגמר את חייבת להמישך עם משהו חדש.
יהיה פה ממש חלל אם לא….
-
2782490פעילה בקהילה
תודה רות.
גם אני אתגעגע.
-
-
-
1062חברה חדשה
מאלףףףףף.
סיום מדהים,
נקודה אחת חסרה לי אולי פספסתי את זה,
הרי לפי הספר של בתיה כל ההתעללות בשירי היה כאילו בגלל משו שאמא שלה עשתה לא?
ולא הסברת את בהקשר בין מרים לאמא של שירי, לאורך כל הספר לא גילית חשבתי שזה יגיע בסוף….-
2782490פעילה בקהילה
תודה י.
ואני רואה שהנקודה הזו באמת חשובה ושווה התייחסות.
יטופל בעז”ה.
האפילוג יעלה בהמשך היום.
-
1234חברה חדשה
ואוו איזה סוףףףף(תרתי משמע😉)
כן גם אני חיכיתי שיתבהר על מה ולמה ההתעללות בשירי….
תודה על הכל
בהצלחה באפילוג…
-
-
1261284סטטוס תעסוקתי: שכירהפעילה בקהילה
כל כך יפה, מחובר ונוגע.
תודה על הסיפור הזה—
ממש אתגעגע אליו,
מחכה לקנות אותו בספר אמיתי שאפשר למשש…
-
-
2782490פעילה בקהילה
אני רוצה לספר קצת על השיקולים שלי בקשר לזירה של בתיה מול אמא של שירי,
ומה הסתבך לי שם.
כמה הנחות יסוד:
א. שירי ובתיה הכירו באופן אקראי במערכת העיתון. לא יכול להיות שבתיה דחפה את המינוי של שירי דרך
חמותה, ואז התבלבלה כשהמחשב חזר לבעליו. מסתבר שהיא לא ידעה שגם חמותה של שירי עובדת בעיתון.
ב. מתי שהוא בתיה גילתה שהיא מכירה את שירי והחליטה לנצל את זה.
ב. בתיה לא רצתה לחשוף את העובדה שהיא נוקמת בשירי, ולכן היא לא יכלה לדבר על זה בפרוש.
ג. מרים גם לא יכולה לדעת מה המניעים של בתיה והיא לא רוצה לדבר עליה, או שהיא כן יודעת (כי ברור שבתיה התבטאה בחריפות אם היא הרגישה שאמא של שירי מתערבת בטיפול בה) אבל כמובן שלא תגיד שום דבר לשירי כדי לא להכאיב לה.
אז מה כן?
או ששירי תסתפק במידע שנתנה לה בתיה ותאמין לה שהיא רק היתה חייל במשחק, ושבטעות הכל הסתבך,
או שהיא תישאר בחוסר ודאות לגבי הנקודה הזו,
או שבתיה תזרוק כמה מילים בקשר לזה בזמן שהיא מתפרצת על על שירי (אביגיל) ומזכירה לה את אותה פעם שנפגשו.
כך או כך, אני צריכה להתייחס לנושא במקומות הרלוונטיים, ובעז”ה אעשה זה.
תודה!
-
-
1692חברה חדשה
מה, זהו ???
נתחיל?
שירי- את עמוק בתוך הלב שלי ❤
(מדברת בשמי, בטוחה שאת בלב של כולנו—)
אני מרגישה שהצעדת אותי איתך בשבילים הסבוכים, בדרך ארוכה שלא תמיד הייתה קלה…
בעדינות מרגיעה, ברגישות נדירה ובסובלנות אין קץ.
העברת אותי תהליך עמוק ופנימי, נוקב ומרפא.
לומדת ממך הרבה—
הרגישות שלך, המודעות, הכנות, האמת הפנימית, הרוך, ההכלה, התמיכה, ההבנה לנפש פנימה,
וגם המקצועיות, הכתיבה הנוגעת, הידע הנרחב והחתירה הבלתי מתפשרת לדיוק,
יצרו כאן יחד את הדבר המפעים הזה! תודה.
תמסרי תודות גם ל…
-יחיאל, אמא, חמותה של שירי, רבקוש, מויש וכל המשפחה המחבקת הזו,
הלוואי שתמיד יהיה להם טוב ביחד, עוטף ומנחם.
-רשל שנגעה בי בנימים חבויים, דקים ופנימיים, כואבת את לכתך…
-אביגיל על חברות אמיצה ואמיתית, תודה שלא התייאשה, גם כשזה היה מייאש…
-מרים עם הלב הענק שלה על הכלים, הכוחות, תחושת הביטחון ואהבה שהיא העניקה. תמיד.
-רחלה על המילים המתאימות בזמן ובמינון המדויק. ועל המחברת 😉
-קשה לי למסור תודה גם לאלישבע-בתיה אבל בלעדיה כל זה לא היה קורה, גם לה מגיע מקום…
-ולכל הדמויות הנוספות על התפקיד שביצעו בצורה הטובה ביותר.
שמה כאן את הלב שלי💗,
מקווה שתרגישי את התחושות שאני לא מצליחה להעביר למילים.
את התודה העמוקה שלי והרבה הרבה מעבר…
🙏
מחכה לספר, המון הצלחה.
אוהבת מעריכה ומתגעגעת כבר…
ריקי💞
-
2782490פעילה בקהילה
וואו, ריקי. זה היה מרגש שאין לתאר.
שמת את הלב שלך, ומרוב שהוא גדול פשוט לא נשאר מקום למילים:)
ואולי עדיף ככה? הוא והמילים שלך צריכים מקום מכובד.
תודה על המילים המדויקות שלך, תמיד.
-
-
-
1510חברה חדשה
ואוו, שירי………..
הסיפור שלך נכנס עמוק ללב ונשאר שם
תודה על המילים
תודה על הלב שלך, עלייך.
תודה שהבאת אותם לכאן😘
מחכה לטעום עוד!
-
2782490פעילה בקהילה
תודה שרה. מחמם ומרגש.
מקווה איתך שיהיה עוד.
-
-
428חברה חדשה
זהו??????
חבל כ”כ שנגמר הסיפור , איזה סיפור מדהים ומרגש,
ממש מרגישים את הלב שלך בתוך הסיפור!!
כבר כתבתי אבל חייבת לכתוב שוב, יש בכתיבה כ”כ הרבה חכמת חיים רגישות ואנושיות שלא רואים כל יום!!!
בתור אחת שקוראת המון זה אחד הסיפורים הנוגעים והחכמים שקראתי אי פעם, יש לך את זה ובגדול!!!!
והכתיבה הקולחת, זה באמת תענוג!!!
תודה לך, שמחתי מאוד ללוות את שירי, לכאוב איתה ולצמוח…..
ובבקשה כשהספר יוצא, תעדכני, אני חייבת אותו!!!!
אני מבינה שהכתיבה לוקחת המון זמן וכוחות, אבל בכל אופן מחכה מאוד לסיפור הבא…..
ושוב תודה על החוויה האיכותית שנתת פה לכולן!!😘😘
-
24חברה חדשה
ואוווו
מושלם! מושלם ! מושלם! מהמם
מתי אתמתחילה סיפור חדש?
-
2782490פעילה בקהילה
תודה רינה. חושבת על זה ברצינות, רק צריכה קצת לנוח.
-
-
2782490פעילה בקהילה
תודה רבקי… מילים כמו שלך אפשר לקרוא שוב ושוב.
מעריכה כל פעם שכתבת. לעידוד הזה יש כוח גדול.
-
-
1244חברה חדשה
פשוט אין מילים…
הסיפור היה מרתק, אומנותי ונוגע ללב. ממש התחברתי לדמות של שירי, אהבתי אותה והזדהיתי עם הרבה מהתחושות שלה. שמחה שהיא עשתה כזו דרך עם עצמה והגיעה לסוף הטוב. אני אתגעגע אליה, ובטוחה שאני לא היחידה פה בקדם…
הרבה הצלחה!
-
2782490פעילה בקהילה
תודה חיה. כמי שחלקים גדולים מתוכה הם באמת שירי,
כל מילה שלך הולכת למקום הנכון…
מעריכה!
-
-
418חברה חדשה
וואו!
עקבתי בציפיה אחר הפרקים תקופה ארוכה ומצאתי את עצמי נשאבת לסיפור כפשוטו.
הדמויות כל כך חיות ואמיתיות והמורכבויות שברגשות שהועברו בצורה כל כך מדוייקת נגעו לליבי.
תודה על הסיפור הזה והמסע שבו.
מקווה שאת מתכוונת לפנק אותנו בעוד סיפורים כאלה 😉
-
2782490פעילה בקהילה
תודה על המילים שלך ועל שהיית איתנו, חיה❤.
-
-
120296פעילה בקהילה
אין לי מילים..
סיפור כ”כ אומנותי, ברמה, עם כ”כ הרבה רגש דק, מתואר היטב!!
עלילה מעניינת , לא שיגרתית בכלל,
מסרים שמועברים כ”כ יפה
תמשיכי לעשות חיל,
וכמובן נודה לך אם זה יהיה כאן 😄
-
2782490פעילה בקהילה
תודה ה ה… מודה לך גם על הדיוקים והמשוב.
מעריכה את הזמן שהקדשת בכל פעם לכתוב לי.
-
Log in to reply.