כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,134 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! שיר שכתבתי לסבא שלי ז"ל😢 קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ שיר שכתבתי לסבא שלי ז"ל😢 כתיבה ספרותית שיר שכתבתי לסבא שלי ז"ל😢 פורסם ע"י יפי 🤍 חשבונאות ויעוץ מס on 13/03/2024 ב2:17 am חבל שאתה לא בקבוצה המשפחתית. חבל שאתה לא בכללי. מדברים עליך המון מזכירים חוויות כולם משתפים וגם אני ואתה יודע, סבא? העולם התקדם והמציא לזה שם חדש ובאופן אבסורדי הקבוצה הזאת נקראת ‘חלל משותף’ עזר לך? 👍 יפי 🤍 הגיבה לפני 8 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות יונה גלבר כללי חברה 13/03/2024 ב3:17 am אנשים שצריכים שירים או לבטא רעיונות במילים תבקשו ממנה עזר לך? 👍 יפי 🤍 חשבונאות ויעוץ מס חברה 13/03/2024 ב12:46 pm 🙈🙈🙈🙈 תודה לך! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו